Cum i s-a schimbat viața lui Tiberiu Dobrică din Groapa, după primul sezon al serialului. Din ce mai câștigă bani, în afară de actorie: „Nu-mi place să pierd timpul”

#Exclusiv Click!

Click! a stat de vorbă cu Tiberiu Dobrică, unul dintre cei mai simpatici actori din serialul „Groapa”. Cum i s-a schimbat viața în urma serialului care l-a consacrat, din ce își câștigă acum banii și ce planuri de viitor are, despre toate acestea am vorbit, pe larg, cu Tibi!

La vârsta de 24 de ani, Tiberiu a reușit să se bucure cu adevărat de un real succes dobândit în urma rolului primit în cadrul serialului de pe Pro TV. Ce traiectorie a luat viața lui și ce ne-a spus despre noua iubită, aflăm chiar de la el!

Tiberiu Dobrică: „Groapa m-a făcut să mă apuc de TikTok!”

Primul sezon al serialului „Groapa” a fost punctul de plecare pentru actor. A reușit să se dezvolte personal și profesional, ajungând totodată faimos și pe TikTok. Tiberiu mărturisește că o mare parte din timp îl petrece pe social media, unde și-a creat o comunitate mare de fani.

După primul sezon al serialului „Groapa”, viața mea s-a schimbat radical. Oamenii au început să mă recunoască din ce în ce mai mult, lucru care l-a început m-a speriat, ca să fiu sincer, dar apoi am înțeles că este ceva absolut normal, și mă bucur că am reușit să mă adaptez acestei noi schimbări cu brio, în sensul că am rămas acelasi Tibi, o persoana normală ca oricare alta. De ce spun că mi-a schimbat viața? Am început să cunosc din ce în ce mai mulți oameni, asta însemnând mai multe relații, deci mai multe oportunități, mentalități diferite, ceea ce m-a adus automat către o evoluție pe partea de dezvoltare personală.

M-am bucurat de o mini-vacanță în momentul în care am terminat filmările. Am început să dorm mai mult, să mănânc mai bine, să ies la o terasă cu prietenii, să citesc, să-mi găsesc tot felul de activități care să mă recreeze.

„Groapa” m-a făcut să mă apuc de TikTok! Eu nu eram pasionat de TikTok, Instagram, aceste rețele de socializare, însă am înțeles că pentru domeniul în care lucrez, este vitală dezvoltarea imaginii personale, cât și să mă pot conecta cât mai mult posibil cu baza mea de oameni care mă urmăresc și să pot împărtăși cu ei cât mai multe momente frumoase! De 4 luni de zile m-am apucat de live-uri pe TikTok, pe profilul meu Tiberiu Dobrica ori Tiberiu Pantera! Sub ambele forme pot fi găsit! 90% dintre oamenii noi care au venit pe profilul meu în timpul discuțiilor în direct, aveau impresia că noi, „persoanele publice”, ne considerăm superiori celorlalți oameni.

Oferă sfaturi gratuite pe TikTok și comunică cu urmăritorii săi

Însă eu m-am prezentat mereu ca Tibi ori Tiberiu, și am lăsat oamenii să mă cunoască exact așa cum sunt eu. Mă bucur enorm când oamenii încep să-mi povestească despre serialul „Groapa”, ce le-a plăcut cel mai mult, care sunt personajele lor preferate, și mai ales când văd lumea atât de nerăbdătoare să înceapă sezonul 2 din „Groapa”, pentru că aceasta este cea mai pusă întrebare: când începe sezonul 2? Și le răspund exact ce vă pot spune și în acest interviu: nu știu nimic! Pe de altă parte, mă încântă foarte tare faptul că oamenii vin la mine cu diverse probleme din viata lor personală, unde le ofer o părere sinceră, iar pe mulți dintre aceștia, chiar am reușit să-i ajut să găseasca o soluție și să fie mai liniștiți! Mă simt ca un „doctor” care are „operații” reușite! Ba chiar am avut și eu momente unde am primit ajutor din partea oamenilor când am avut câte o nedumerire.

Actorul și-a cunoscut iubita pe TikTok

După o relație eșuată, actorul nu și-a pus viața pe pauză și a mai dat o șansă iubirii. În urma debutului fulminant pe care l-a avut în social media, Tiberiu a cunoscut-o pe Diana, actuala lui iubită. Tânăra în vârstă de 28 de ani locuiește în Spania, iar relația lor a început „ca o joacă”. 

Tiberiu Dobrică și noua lui iubită / Sursă foto: Click!
Tiberiu Dobrică și noua lui iubită / Sursă foto: Click!

Pe parte amoroasă, stau bine! Am cunoscut o femeie, Diana. Este mai mare decât mine, are 28 de ani, este româncă, însă locuiește în Spania! Cum am cunoscut-o? O să râdeți, dar pe TikTok, în timpul live-urilor mele! A început totul ca o joacă, apoi am început să vorbim în privat, din ce în ce mai mult, seară de seară, până când am început să prindem sentimente puternice unul pentru celălalt și am decis să merg în Spania la ea. Lucrurile au mers bine între noi, evident a existat și încă există perioada de acomodare, pentru că a fost un șoc pentru amândoi, momentul în care ne-am văzut fizic unul lângă celălalt, ni s-a părut ceva frumos și ireal! Am cunoscut o țară diferită, cu mentalitate și tradiții diferite, care mi-a deschis și mai mult perspectiva asupra vieții.

Recunosc, sunt îndrăgostit de Diana, lucru pe care nu l-am mai simțit în trecut, și pot spune că într-adevăr, indiferent de varsta pe care o ai, atunci când te îndrăgostești te comporți ca un adolescent!

Pentru moment m-am reîntors în țară, iar eu cu Diana avem o relație la distanță, pentru că mai am proiecte în țară și nu vrem să grăbim lucrurile. Este greu, însă sentimentele ne fac sa reușim și, chiar din contră, această distanțare este bună pentru noi și este, până la urmă, un test, o etapă prin care trecem împreună! Iubirea este un sentiment foarte frumos și mă bucur că Diana este cea care mi-a arătat cum este acest sentiment real! Cred că dacă lucrurile vor merge bine, mă voi gândi să mă mut în Spania și să mă extind profesional și acolo. Deja fac pregătiri pentru limba spaniolă.

Am încercat să devin vegetarian! Nu este de mine! Hahaha! Am avut o perioadă de 1 lună, unde am urmat lucrurile ca la carte, însă am slăbit destul de mult, așa că am revenit la carne. Este o senzație atât de frumoasă să nu te simți balonat și să te simți foarte ușor si curat pe interior! Am avut într-adevăr o stare de spirit mult mai bună când am renunțat la carne, am avut mai multă energie, gandirea mai clară și somnul mult mai bun! Dacă puteți, vă recomand să încercați o perioadă să vedeți și voi ce schimbări bune au loc în interiorul vostru!

Tiberiu Dobrică, transformare radicală după debutul în lumea filmului  

În urma încheierii sezonului 1 din serialul „Groapa”, actorul ne mai spune că timpul pe care îl are l-a dedicat dezvoltării propriei persoane, atât pe plan personal, cât și profesional. De asemenea, Tibi Dobrică ne-a mărturisit că nu a bătut pasul pe loc și, în perioada aceasta în care nu are filmări, a căutat tot felul de job-uri.

M-am apucat de antremente serioase cu sala, imi doresc să am o condiție fizică mult mai bună și să ajung la fizicul pe care mi-l doresc, pentru sufletul meu!

Ce fac în această perioadă în care nu am proiecte? Deja am căutat niște job-uri în paralel, deoarece sunt foarte pasionat de IT! Nu-mi place să pierd vremea, să nu fac nimic! O viață avem!

Urmează să apară două proiecte noi din care fac parte, unul pe Netflix, despre care din păcate nu vă pot oferi detalii și un alt proiect, „Tramvaiul care cântă”, un scurtmetraj care urmează să fie trimis către festivaluri, în regia lui Tudor Pojoni, casa de producție fiind Rova Film, având ca producător executiv pe Marian Crișan.

Cu alte cuvinte, „Groapa” l-a transformat pe Tiberiu Dobrică, dintr-un „băiat” într-un bărbat, pe toate planurile! Momentan nu avem vești despre sezonul 2, dar imediat ce vom avea informații, promitem să le împărtășim cu voi.

Iar pentru cei care doriți să împărtășim momente împreună, vă aștept seară de seară pe profilul meu de TikTok, unde voi avea intrările în direct”, ne-a mărturisit actorul, în exclusivitate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net