Cum și-au condus vedetele copiii în prima zi de școală! Fetele lui Pepe s-au mutat de anul acesta la o altă școală privată

#Exclusiv Click!

Ce mică e vacanța mare și cu cât chef de școală și de învățat s-au întors copiii în clasele lor? Fiecare s-a îmbrăcat cât mai frumos și a mers cu zâmbetul pe buze la întâlnirea cu doamna învățătoare sau profesoară sau la reîntâlnirea cu colegii.

Vedetele s-au mândrit care mai de care cu copiii lor în prima zi de școală și au postat poze frumoase, pline de emoții, pe rețelele de socializare.

Pepe (45 de ani)  nu este vreun matinal dar atunci când vine vorba de fetele lui, Maria (12 ani)  și Rosa Alexandra (10 ani) nu contează că pune ceasul să sune. S-au îmbrăcat frumos cu toții și au plecat de dimineață către școală.  Celebrul artist le-a transmis celor două fete ale lui și un mesaj plin de mulțumire sufletească.

"Sunt mândru pentru dorința voastră de evoluție și curajul de care ați dat dovadă când ați ales mutarea la Olga  Gudyn School. Examenele de admitere au fost luate cu succes și argumentele voastre legate de timpul pierdut în trafic până acum  plus luptele și răbdarea de a primi o semnătură timp de un an și jumătate sunt dovada faptului că sunteți deja mari și știți ce vreți de la viață. Ați reușit, felicitări și mult succes la învățătură! Vă iubește, tati!" a notat Pepe. Fetele lui s-au mutat de la școală privată Spectrum la o altă școală extrem de căutată de vedete pentru copiii lor.

Oana Roman (48 de ani)  și-a însoțit fata, pe Isa, la școală. Aceasta a trecut în clasa a IV-a iar vedeta a făcut cumpărăturile pentru începerea școlii în weekend și a anunțat pe rețelele de socializare că a cheltuit în jur de 6-700 lei pentru hainele pe care fiica ei și le-a ales dintr-un anumit magazin. Oana Roman a punctat faptul că tatăl fiicei sale, Marius Elisei, nu i-a fost alături acesteia în prima zi de școală, însă a promis că ea va face tot posibilul ca Izabelei să nu îi lipsească niciodată nimic.

"Prima zi de școală din clasa a IV-a! Voi fi lângă tine în fiecare moment și te voi susține mereu. Știu că ți-ai dorit să simți și sprijinul celuilalt părinte, dar eu voi face tot ce este omenește posibil pentru ca să nu simți nicio lipsă! Mult succes iubirea vieții mele! Te iubesc infinit!", a spus public și Oana Roman.

Școală nouă pentru fiica Andei Adam

Andreea Perju (39 de ani) are și ea două fete superbe pe care le-a condus azi la școală, cu mare drag. Între Mara și Ada este o diferență de 3 ani așa că actrița are ceva bătăi de cap ca mamă de fete.

"Clasa a VIII-a, clasa a V-a. Un an important pentru ambele mele minuni. M-am emoționat și anul acesta și, ca de fiecare dată, mă întreb cum percep ele aceste trăiri ale mele? Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele în momentele în care totul e trăire pură și așa că o să urez doar succes tuturor celor care merg la școală! Bafă!", a spus Andreea Perju.

Fiica Iuliei Albu (43 de ani), Mikaela, este o adevărată domnișoară. Mama ei a dus-o totuși astăzi în prima zi de școală la liceul "Nicolae Kretzulescu", acolo unde Mikaela a intrat în clasa a noua. La fel de cochetă  ca mămica ei, adolescența Iuliei Albu este de o frumusețe răpitoare. Îmbrăcată elegant, într-un sacou închis la culoare și o cămașă albă cu fundă mare la gât, Mikaela a atras toate privirile. Se pare că așchia nu sare departe de trunchi. Și tatăl ei, celebrul deisgner de pantofi Mihai Albu, i-a fost alături!

Adda (32 de ani) a avut mari emoții pentru fiul ei de 8 ani, Alexandru, care a intrat de azi în clasa a II-a. "Acum 8 ani  îmi dădea picioare în burtă și mâine începe clasa a doua. Și-a făcut ținută pentru mâine și o poză. Că de marți poartă uniformă și o să facă temele la română cu mă-să și la matematică cu Domnu' Iubire...că dacă le face cu mine e nasol! Să înceapă nebunia: școală, antrenamente, meciuri, concursuri și multe altele! Hai, succes tuturor!", a transmis și artista Adda.

Anda Adam (44 de ani) e încântată de faptul că fiica ei, Evelin, a trecut acum în clasa a III-a.

"În fiecare an am emoții când începe școala, zici că în fiecare an o dau în clasa I-a sau clasa zero. Cred că până termină școala o să am la fel emoții! Nu am pe scenă, la concerte, dar am când începe ea școala. Eu sunt mereu mai emoționată decât ea! Acum sper să se adapteze rapid pentru că am mutat fetița cu școala dar ea e foarte încântată de nouă ei școală, doar că nu își cunoaște încă foarte bine colegii. Este într-un colectiv nou. A zis că avea emoții și ea puțin pentru întâlnirea cu noii colegi și că trebuie să mai repete tabla înmulțirii că dacă face exerciții azi cu doamna! Eu i-am spus să stea liniștită că în prima zi de școală nu face tablă înmulțirii și să se relaxeze. Evelin se stresează pentru că vrea să fie ea bună și să fie prima care răspunde mereu bine!", ne-a declarat pentru Click! Anda Adam care tocmai ce se întorcea de la școală.

Bianca Drăgușanu (42 de ani) și-a dus azi fiica la școală. Sofia seamănă leit cu tatăl ei și a început de azi clasa a doua. Și Victor Slav i-a fost alături fiicei sale care a pășit la școală cu patrupedul ei preferat, un frumos cățel pufos și cu zâmbetul pe buze că amândoi părinții îi sunt alături într-o așa zi importantă ca începerea școlii.

Cristina Șișcanu (39 de ani)  și-a dus și ea fiica, pe Petra (7 ani) la școală în această dimineață. Petra învață la "Mark Twain", are uniformă și a fost toată numai un zâmbet la începerea noului an școlar semn că abia a așteptat să își revadă colegii.

Tudor Ionescu de la Fly Project (44 de ani) se bucură pentru fiica lui, Ilinca, care a intrat de azi în clasa întâi. Alături de soția lui, Ana, artistul și-a condus fiica în clasă, după o vacanță în care au petrecut cu toții timp de calitate împreună.

Valentina Pelinel face temele cu fiul ei de 8 ani

Anca Serea (43 de ani) a început și ea azi o zi plină. Și-a dus de dimineață doi dintre copii la Olga Gudyn, însoțită de partenerul ei de viață, Adrian Sînă, apoi mai are de alergat și cu ceilalți copii dar și cu fiica ei de 5 ani, Leah, la grădiniță.

"O mică parte din școlarii familiei! Am început la ora 9 cu festivitatea de deschidere pentru Moise și Ava, urmează Noah și Sarah de la 11 și, desigur, Leah, la grădiniță. Succes tuturor copiilor dar și părinților!", a transmis Anca Serea.

Valentina Pelinel (43 de ani) le-a urat succes celor trei copii ai săi în noul an școlar. Milan (8 ani) a intrat în clasa a II-a la școala  "Mark Twain",  iar gemenele familiei Borcea, mezinele Rania și Indira, care au acum 5 ani și jumătate, au pășit în ultimul an de grădiniță.

Valentina Pelinel ne-a povestit pentru Click! cum s-a descurcat în această dimineață cu mersul la școală pentru că ea a fost cea care a dus mai întâi gemenele la grădiniță și mai apoi pe fiul ei la școală.

"Milan a trecut în clasa a II-a și a fost chiar foarte încântat să își revadă colegii, s-a distrat, s-a bucurat, aveau și mascote  și baloane în curtea școlii. În prima zi nu se face mare lucru la școală, e distracție. Ne-am îmbrăcat în uniformă, așa e regula. Școala e în sistem bilingv, de aceea am ales-o. Eu vreau să învețe și limba română foarte bine. Milan are două învățătoare, de română și de engleză. Fetițele mai au un an de grădiniță și apoi vor merge și ele tot la școala lui Milan, ca să fie împreună. A fost o vară plină! Milan a avut și teme, le-am făcut, a avut de scris, de citit. Eu fac temele cu Milan. Azi dimineață am dus mai întâi fetițele și apoi l-am dus pe Milan", ne-a povestit Valentina Pelinel.

Fiica lui Dan Cruceru (43 de ani)  a împlinit deja 13 ani și învață la Liceul Româno-Finlandez. Cu toții, de la mic la mare au condus-o azi pe Sophia în clasa a VII-a. "Ai mei! Plini de speranță, plini de bucurie, că-și întâlnesc colegii. Flori, baloane, euforie. Început de nou an școlar. Țineți minte: învățați pentru voi, pentru. A fi liberi, pentru a-i face pe ceilalți să vă caute! Mergeți la școală, absolviți, străduiți-vă! Dar nu vă imaginați că este suficient! E nevoie de multe alte eforturi în  afara băncilor din  clase! Așa că învățați continuu și de peste tot!", îndeamnă Taticool Dan Cruceru care are o fată de clasa a VII-a și un băiat în grupa mare la grădiniță, pe David Christian.

Edward Sanda (27 de ani)  și-a condus sora  mai mică la școală și a imortalizat momentul făcând o poză de familie cu aceasta alături de părinții lor. "A început școala pentru surioara mea! Doamne, ce repede trece timpul!", e de părere Eward Sanda care este tare atașat de sora lui mai mică pe care o iubește nespus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net