Delia Matache, pusă la zid pentru că a promovat parfumuri, în loc să doneze banii săracilor. Ce răspuns arogant a oferit

Delia Matache, una dintre cele mai faimoase artiste de la noi din țară a intrat în vizorul internauților după ce a prezentat, într-un clip video, o comandă de parfumuri. O urmăritoare a pus-o la zid pentru faptul că „la banii ei” nu alege să facă reclame donațiilor familiilor și oamenilor nevoiași. 

Delia Matache, din nou criticată de fanii ei / foto: Social media
Delia Matache, din nou criticată de fanii ei / foto: Social media

Majoritatea vedetelor de la noi din țară obișnuiesc să promoveze produse pe care le testează și de care sunt mulțumite. Totuși, această acțiune nu este văzută cu ochi buni de mulți dintre fanii lor. Recent, Delia a fost criticată pentru o reclamă la parfumuri, și nu a stat mult pe gânduri până să ofere un răspuns. 

Delia Matache: „Practic, e tot o donație”

Pe contul ei de TikTok, Delia Matache a făcut un unboxing al unor parfumuri pe care le-a primit și de care s-a declarat de-a dreptul fascinată. Deși intenția ei a fost aceea de a oferi și câteva sugestii celor care sunt interesați de astfel de produse, criticile nu au lipsit din peisaj. 

„Vă respect pe toate vedetele care faceți voi valuri pe TikTok. Delia, la banii tăi să faci o reclamă gen donație la o familie, cineva cu probleme, hai!”, a fost comentariul primit de cântăreață la clipul video în care prezenta anumite parfumuri.

@delia Replying to @pascutcristian14@gmai ♬ original sound - Delia

Așa cum deja ne-a obișnuit, cu răspunsuri destul de argumentate, cu o doză mică de ironie, cântăreața s-a declarat o mare fană a parfumurilor, și faptul că le spune oamenilor ce ingrediente conțin, lucru pe care îl consideră tot un fel de donație. 

„Și noi te respectăm! Dar tu n-ai înțeles că acest tip de content e pentru oameni cu probleme. Ajut oameni care au această problemă pe care-o am și eu. E o boală. Se numește: am senzația că-mi trebuie orice parfum. Dar, știi, nu-ți trebuie. Și atunci, pentru că nu-ți trebuie, nu trebuie să le cumperi, pentru că-ți spun eu cum miros. 

Practic, e tot o donație, pentru că eu îți spun ce ingrediente sunt în parfumul acela și nu sunt obligată să fac asta, înțelegi?”, a fost răspunsul oferit de către artistă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net