Drama nemărginită a unei artiste îndrăgite din România. Soțul i-a murit pe scenă, chiar lângă ea, în timp ce erau la o nuntă

Bianca Sârbu (46 de ani), o actrița extem de talentată, a traversat o serie de evenimente dramatice care ar putea fi cu ușurință subiectul unui film. Aceasta a avut parte de tragedii și încercări greu de imaginat, dar a reușit să își păstreze optimismul și să își construiască o viață fericită. Povestea sa de viață include pierderea tragică a soțului pe scenă și lupta cu cancerul, dar și puterea de a se ridica și de a merge mai departe pentru copiii săi.

Bianca Srâbu și-a pierdut soțul în timpul unui eveniment
Bianca Srâbu și-a pierdut soțul în timpul unui eveniment

În timp ce cântau la o nuntă, soțul ei s-a prăbușit brusc pe clape

Într-o seară fatidică, viața Biancăi Sârbu s-a schimbat radical. Pe atunci avea doar 34 de ani și era căsătorită cu un bărbat cu 17 ani mai în vârstă, care îi dăruise doi copii. În timp ce cântau la o nuntă, în fața a 450 de invitați, soțul ei s-a prăbușit brusc pe clape. Momentul a fost unul de șoc pentru toți cei prezenți, dar mai ales pentru Bianca, care a asistat neputincioasă la tragedie.

Eram la o nuntă, trebuia să dăm ce e mai bun, iar într-o secundă s-a schimbat viața radical. Soțul meu era la clape, s-a prăbușit în văzul tuturor. Am zis că poate e de la căldură. Am chemat salvarea, iar eu am rămas la nuntă pentru că așa mi se părea firesc. Cineva de la spital m-a sunat și mi-a zis că o să fie bine, dar spre dimineață nimeni nu-mi mai zicea nimic”, a rememorat Bianca la ProTV.

Când a ajuns la spital, a aflat că soțul ei murise în ambulanță. Această veste a fost devastatoare, dar Bianca a continuat să lupte pentru copiii săi și pentru a-și onora angajamentele profesionale.

Care a fost ultima conversație cu soțul ei

Bianca își amintește cu durere ultimele cuvinte schimbate cu soțul său înainte ca acesta să se prăbușească: „Ultimele vorbe între noi au fost: 'Hai, mă, că și noi ne iubim atât de mult', mi-a zis el, când eu i-am zis despre mirii pentru care cântam că se vede că se iubesc mult”.

Soțul ei a suferit un infarct, cauzat de o ruptură de aortă. Era hipertensiv și nu se îngrijea foarte mult de sănătatea sa, iar oboseala din ultima perioadă fusese pusă pe seama stresului.

Lupta cu cancerul de piele

După moartea soțului, Bianca a trebuit să facă față unei alte provocări majore: cancerul de piele. A descoperit boala întâmplător, când o rană pe față nu se vindeca. După diagnostic, a urmat o perioadă dificilă de recuperare post-operatorie.

Eu m-am dus la dermatolog, nu mi se închidea o rană și a fost cancer de piele. Rana era la față, m-am operat, am trecut printr-o perioadă de recuperare. După 5 ani de zile, eu am stat la soare, iar anul acesta a recidivat în același loc, a trebuit să mă operez din nou, de ziua mea eram internată în spital, la Floreasca, și am renăscut și de data asta”, a povestit artista.

Puterea de a merge mai departe

Deși viața i-a pus în față provocări uriașe, ea a găsit mereu forța de a merge mai departe. „Un an, doi de zile am fost dărâmată, dar mulțumesc lui Dumnezeu, aveam o meserie și am zis să merg mai departe pentru copii. La 35 de ani nu am vrut să rămân singură. Și nu am rămas”, a spus Bianca.

Astăzi, Bianca Sârbu este căsătorită și se declară fericită și recunoscătoare pentru fiecare zi. Drama prin care a trecut i-a întărit caracterul și i-a oferit o perspectivă profundă asupra vieții, transformând-o într-o persoană care apreciază fiecare moment și continuă să inspire prin povestea sa de viață. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net