El Nino s-a căsătorit! Ramona, aleasa lui, o mireasă atipică în ziua cea mare

Fericire mare în viața unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de muzică rap din România, El Nino (36 de ani). În urmă cu câteva luni, el și partenera sa de viață, Ramona, și-au spus DA la Starea Civilă. Acum, cei doi au trecut prin clipe de neuitat și au făcut cununia religioasă. Imagini din ziua cea mare au fost publicate pe rețelele de socializare chiar de cei doi.

El Nino și iubita sa Ramona s-au căsătorit / Foto: Instagram
El Nino și iubita sa Ramona s-au căsătorit / Foto: Instagram

El Nino și Ramona trăiesc o adevărată poveste de dragoste, iar, recent, au avut parte de unul dintre cele mai emoționante momente din viața lor: cununia religioasă. Cântărețul de rap radiază de fericire atunci când e în preajma soției lui și nu a ezitat să arate asta și fanilor. Fiind activi pe rețelele de socializare, cei doi au împărtășit imagini cu momentele speciale.

Cu atât mai mult, El Nino a publicat și un mesaj emoționant prin intermediul căruia le-a mărturisit fanilor că acela a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața lui. „Pe lângă unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, v-am dat și un snipet dintr-o viitoare piesă!”, a fost descrierea videoclipului publicat pe pagina personală de TikTok a cântărețului.

Cununia religioasă a rapperului El Nino

Bineînțeles, nici reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, felicitându-i și bucurându-se pentru artist: „Prin voi avem cel mai frumos exemplu de iubire, armonie, respect, susținere si înțelegere! Evoluați încontinuu, atât împreună cât și individual. Sunteți purșsi simplu minunați!”, „Casă de piatră!Din nou dați dovada de iubire și respect! Formați o familia minunată”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

El Nino, nu numai că se bucură de succes datorită carierei pe care și-a construit-o de-a lungul anilor, ci are parte și de o familie frumoasă și împlinită alături de soția sa cu care are o relație de foarte mult timp. Cei doi au împreună și un fiu și au grijă să fie unul alături de celălalt, atât la bine, cât și la greu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net