Emilia Popescu, soția geloasă a lui Mihai Călin din noua comedie de la Antena 1, “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”!

#Exclusiv Click!

Comedia romantică “Lasă-mă, îmi place! Camera 609” a avut premiera pe 25 august, de la ora 20.30, la Antena 1Emilia Popescu ne-a povestit pentru Click! despre rolul ei în cea mai tare comedie a momentului, cum se înțelege cu Mihai Călin, soțul ei din film, dar și cât de mândră este de fiica ei din viața reală, Maria Ștefănescu.

Mihai Călin mi-a spus că sunteți o soție geloasă în comedia romantică de la Atena 1, “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”!

Sunt o soție geloasă pentru că el a fost mare crai, dar suntem într-un moment al vieții, adică la vârstele noastre când facem puțin și mișto de situație: "Hai, mă, eu te-am înșelat, nu mă duc!”, mă rog, și atunci am adăugat un pic de tandrețe și mai facem mișto unul de altul ca să  nu fiu una pisăloagă și parvenită, să aibă un pic de culoare.

A venit momentul  pentru un serial cu o distribuție mare și frumoasă!

E o distribuție foarte bună, cu actori buni. Eu sunt și la Teatrul Național și la Teatrul de Comedie, am colegii mei tineri de la Comedie care sunt excepționali, aici au niște roluri, sunt familia concurentă familiei noastre, Răzvan Krem cu Oana Turcu fac niște roluri mortale, pe cealaltă parte îl avem pe  Lucian Ionescu care este unul dintre cei mai versatili actori tineri, face  musicalurile cu Răzvan Mazilu, este extraordinar! Sunt partenera în film cu Mișu Călin.

Cu cine mai jucați și schimbați replici în film, în afară de Mihai Călin?

Claudiu Bleonț este fratele lui Mișu Călin deci suntem două familii. Cealaltă familie în care e Bleonț, Anca Androne de la Teatrul  Bulandra, Krem e băiatul lor, eu cu Anca am multe confruntări scurte și dense. La un moment dat intru în  relație cu Magda Catone care este viitoarea mea cuscră, care este de condiție mai joasă, oameni mai simpli, nu așa cu nasul pe sus ca noi,  e o distribuție de actori  foarte buni!

„Eu nu prea trebuie să râd”

Vă distrați mult la filmări?

Ne distrăm! Eu de exemplu nu prea trebuie să râd dar mă fac să râd.

După atâta timp se întâmplă să mai dați bâlbe?

Mai dai, nu neapărat bâlbe dar mai dai.

Cum este colaborarea cu Ducu Ion?

Nu m-am întâlnit cu Ducu, la contract atât. Îl avem pe Frederico, un regizor tânăr cu care ne înțelegem și cu care colaborăm, modificăm, avem destulă  experiență ca să ne dăm seama că poate o situație nu e destul de bine scrisă și putem noi să o facem mai bine…

Vă mai rămâne  timp și de altceva de când cu filmările pentru serialul acesta, “Camera 609”?

Da, am de scos două premiere la teatru, am mai scos două până în iunie și  am început filmările din aprilie. Mai întâi am  premiera pe care am avut-o la Luceafărul, "Plătesc în avans", "Genul acuzativ", o piesă scrisă de Mimi Brănescu și pregătesc "Tango", în regia lui Tompa  Gabor și “Opera de trei parale", în regia lui Gelu Colceag, până în decembrie.

Ca stil de viață, țineți diete?

Încerc să mă mențin în formă cât pot de bine.

V-au dat așa bătăi de cap kilogramele?

Da, mi-au dat bătăi de cap, mai mult în pandemie și nu am mai reușit să dau jos mult.

Fiica dumneavoastră face design vestimentar. Îi purtați ținutele?

Da, face design vestimentar, a început să facă costume de teatru, are  niște colaborări cu tineri regizori, a câștigat un  proiect la Național, unul la Teatrul de Comedie.

Vă face mândră! I-ați purtat costumele la teatru?

Nu, nu sunt piese cu mine, pentru mine asta ar fi  cel mai tare dar am ținuta de la Premiile Gopo de anul ăsta care este făcută de ea și sunt iarăși nominalizată la Premiile UCIN și îmi face iarăși o ținută pentru Premiile UCIN, pentru data de 25 septembrie.

image
image
image
image
image
image
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net