Flavia Mihășan s-a despărțit de tatăl copiilor ei. Ce mărturisiri a făcut fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Cu toate că acum ceva timp își făceau planuri de nuntă, Flavia Mihășan și iubitul ei, Marius Moldovan, s-au despărțit. Cei doi s-au iubit vreme de cinci ani de zile și au împreună doi copii. Ce a avut de spus fosta asistentă de televiziune de la „Neatza cu Răzvan și Dani” despre separarea de partenerul ei. 

Flavia Mihășan și iubitul ei s-au despărțit / foto: Social media
Flavia Mihășan și iubitul ei s-au despărțit / foto: Social media

Recent, blondina a vorbit despre relația care a ajuns la final. Flavia Mihășan nu s-a sfiit să recunoască faptul că mereu și-a ținut viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, motiv pentru care nu s-a făcut mare vâlvă pe tema separării și nici nu s-a aflat rapid. 

Flavia Mihășan, despre relația pe care o are acum cu tată copiilor ei 

Carol și Tudor aveau să le întregească viața și să îi ajute să se bucure de iubirea pe care și-o purtau. Acum, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, conștienți însă de faptul că mereu vor trebui să fie în relații bune de dragul copiilor lor. 

„Știți că noi suntem discreți. Ca idee, suntem în cele mai bune relații. Ne respectăm și ținem unul la altul și facem amândoi tot ce este mai bine pentru copii”, a fost declarația Flaviei Mihășan, conform Playtech.

Nu a fost dragoste la prima vedere 

Flavia și Marius s-au cunoscut în timpul unui spectacol în care ea era distribuită. Între ei nu a fost dragoste la prima vedere, căci înainte de a forma un cuplu au fost foarte buni prieteni. În trecut, vedeta mărturisea cum a început povestea lor și cum reușeau să o alimenteze pe zi ce trecea. 

„Nu cred neapărat că a fost dragoste la prima vedere, deși ne-am plăcut așa reciproc, avem același vibe, el e tot zodie de foc ca și mine și făceam o grămadă de glume. Inițial am fost amici, prieteni. Între noi de la început au fost tachinări și momentul ne-a prins pe amândoi singuri, nu știu exact, pur și simplu s-a întâmplat, cred că el a făcut primul pas, după aceea eu, nu știu să răspund la asta, totul a fost atât de natural, nimic nu a fost greu.

Ce apreciez la el este faptul că trage la aceeași căruță cu mine cum ar veni, nu este genul care să vrea să iasă și nu iese că mă supăr eu. Normal că și el iese cu băieții, cum ies și eu cu fetele, dar nu e ceva care să-i lipsească. Îi iubește enorm pe copii și este extrem de implicat, iar asta pentru mine este esențial”, declara, la un moment dat în presă Flavia Mihășan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net