Ce spune Cucu despre fosta iubită, Elena Chiriac. De ce l-au judecat oamenii

Cucu, pe numele lui real Horațiu Adrian Cuc, membru al formației „Noaptea Târziu”, a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre relația pe care a avut-o cu finalista de la „Survivor România 2022”, Elena Chiriac. Iată ce a „dat din casă” artistul!

Deși nu mulți știu, Cucu și Elena Chiriac au format un cuplu pentru o perioadă, însă în cele din urmă cei doi tineri au ales să meargă pe drumuri separate.

stanga
dreapta
cucu noaptea tarziu dezvaluiri jpg
emi cuza cucu png
cucu jpeg
Cucu noaptea tarziu jpg
Elena Chiriac scapa de nominalizare 3 jpg
Elena Chiriac 45 jpg
Elena Chiriac 54 png
Elena Chiriac 44 jpg
Elena Chiriac 39 jpg

Citește și: Elena Chiriac, viață demnă de scenariul unui film, la doar 19 ani. De ce a ales să trăiască în Londra

Ce spune Cucu despre fosta iubită, Elena Chiriac

Discreți din fire, relația lor nu a fost prea mediatizată, însă artistul de la „Noaptea Târziu” a oferit în prezent mai multe detalii despre povestea lor de iubire, printre care și motivele din spatele separării!

Cucu a explicat că au existat multe prejudecăți în jurul cuplului lor, el fiind judecat pentru că a ales-o pe Elena drept parteneră. Cu toate acestea, el are numai cuvinte de laudă la adresa fostei iubite, cu care a rămas în relații bune și pe care a susținut-o în timpul competiției din Republica Dominicană. Amintim că și Cucu a participat la Survivor România, în 2021.

Citește și: Cucu de la "Noaptea tвrziu", declarații fără perdea: "Am fost îndrăgostit de Nicole Cherry"

Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi. Distanța a fost (motivul despărțirii n.r), că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă.

E mișto Elena. Din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență.”, a spus el.

Cucu, judecat pentru relația cu Elena Chiriac

Elena Chiriac, model și luptătoare de taekwondo, și-a câștigat notorietatea după participarea la câteva emisiuni TV autohtone, cea mai recentă fiind Survivor România.

Deși mulți i-au apreciat curajul, rezistența și motivația, alții o judecă greșit, fără să cunoască, mai spune fostul ei iubit. Elena a atras atenția publicului prin prisma firii ei puternice, dar nici aspectul ei fizic nu a putut trece neobservat, însă acesta din urmă pare că îi este „dușman”, în cele mai multe dintre cazuri. 

„Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! Știi cât hate (ură n.r) îmi iau pentru că oamenii știu că a fost ceva între noi? Îmi scriau oamenii «Bă, vezi că asta nu e de nasul tău, nu se uită la tine, că nu ai atâția bani câți au alții!».

Oamenii o cataloghează pe Elena, ei nu știu cine e Elena, eu știu cine e. Și oamenii cred că e «gold digger-iță» (care aleargă după bani n.r) și că urmărește să fie doar cu oameni cu bani, că e frumoasă și că profită de lucrurile astea. Preconcepții! Ea e genul de persoană care dacă vibe-uiește (dacă se înțelege n.r) cu cineva, vibe-uiește, dacă nu, nu! Poate să fie ăl mai bogat sau ăl mai sărac!”, a dezvăluit Cucu, pentru Cancan. 

Elena Chiriac a ajuns până în finala Survivor România 2022, fiind singura fată rămasă în show la acel moment. „Faimoasa” a pierdut însă în fața lui Alex Delea, care a plecat acasă cu trofeul și cu suma de 100.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg