Ce spune Cucu despre fosta iubită, Elena Chiriac. De ce l-au judecat oamenii

Cucu, pe numele lui real Horațiu Adrian Cuc, membru al formației „Noaptea Târziu”, a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre relația pe care a avut-o cu finalista de la „Survivor România 2022”, Elena Chiriac. Iată ce a „dat din casă” artistul!

Deși nu mulți știu, Cucu și Elena Chiriac au format un cuplu pentru o perioadă, însă în cele din urmă cei doi tineri au ales să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Elena Chiriac, viață demnă de scenariul unui film, la doar 19 ani. De ce a ales să trăiască în Londra

Ce spune Cucu despre fosta iubită, Elena Chiriac

Discreți din fire, relația lor nu a fost prea mediatizată, însă artistul de la „Noaptea Târziu” a oferit în prezent mai multe detalii despre povestea lor de iubire, printre care și motivele din spatele separării!

Cucu a explicat că au existat multe prejudecăți în jurul cuplului lor, el fiind judecat pentru că a ales-o pe Elena drept parteneră. Cu toate acestea, el are numai cuvinte de laudă la adresa fostei iubite, cu care a rămas în relații bune și pe care a susținut-o în timpul competiției din Republica Dominicană. Amintim că și Cucu a participat la Survivor România, în 2021.

Citește și: Cucu de la "Noaptea tвrziu", declarații fără perdea: "Am fost îndrăgostit de Nicole Cherry"

Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi. Distanța a fost (motivul despărțirii n.r), că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă.

E mișto Elena. Din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență.”, a spus el.

Cucu, judecat pentru relația cu Elena Chiriac

Elena Chiriac, model și luptătoare de taekwondo, și-a câștigat notorietatea după participarea la câteva emisiuni TV autohtone, cea mai recentă fiind Survivor România.

Deși mulți i-au apreciat curajul, rezistența și motivația, alții o judecă greșit, fără să cunoască, mai spune fostul ei iubit. Elena a atras atenția publicului prin prisma firii ei puternice, dar nici aspectul ei fizic nu a putut trece neobservat, însă acesta din urmă pare că îi este „dușman”, în cele mai multe dintre cazuri. 

„Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! Știi cât hate (ură n.r) îmi iau pentru că oamenii știu că a fost ceva între noi? Îmi scriau oamenii «Bă, vezi că asta nu e de nasul tău, nu se uită la tine, că nu ai atâția bani câți au alții!».

Oamenii o cataloghează pe Elena, ei nu știu cine e Elena, eu știu cine e. Și oamenii cred că e «gold digger-iță» (care aleargă după bani n.r) și că urmărește să fie doar cu oameni cu bani, că e frumoasă și că profită de lucrurile astea. Preconcepții! Ea e genul de persoană care dacă vibe-uiește (dacă se înțelege n.r) cu cineva, vibe-uiește, dacă nu, nu! Poate să fie ăl mai bogat sau ăl mai sărac!”, a dezvăluit Cucu, pentru Cancan. 

Elena Chiriac a ajuns până în finala Survivor România 2022, fiind singura fată rămasă în show la acel moment. „Faimoasa” a pierdut însă în fața lui Alex Delea, care a plecat acasă cu trofeul și cu suma de 100.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net