Ilinca Vandici, despre relația cu fiul ei după divorț! Ce fel de mamă e: „Sunt extrem de…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ilinca Vandici(37 de ani) și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate, anunțând anul trecut divorțul. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au fost și vor rămâne în continuare părinții lui Zian, de a cărui creștere se ocupă ambii. Ilinca ne-a mărturisit ce fel de relație are cu fiul ei, după divorț. 

Unul dintre divorțurile surpriză ale anului 2023 i-a avut protagoniști pe Ilinca Vandici și Andrei Neacșu. Aceștia s-au iubit timp de 6 ani de zile și au devenit părinții unui băiețel superb, pe nume Zian (6 ani).

Divorțul dintre cei doi a fost unul amiabil, cei doi rămânând în relații cât se poate de civilizate de dragul copilului lor, de care au decis să se ocupe amândoi. 

Cum e mămica Ilinca Vandici? 

Ilinca recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să gestioneze divorțul, mai ales în ce-l privește pe fiul ei, Zian. 

Ilinca a devenit o mămică extrem de implicată și deosebit de grijulie cu băiețelul, care este lumina ochilor ei și căruia îi dedică aproape tot timpul.

„Sunt o mamă  extrem de implicată, iubitoare, atentă și flexibilă. 

Sunt parte din tot ceea ce înseamnă creșterea, dezvoltarea și evoluția fiului meu”, a declarat Ilinca Vandici, pentru Click!

Cum și-a anunțat Ilinca fiul că ea și tatăl lui s-au despărțit?!

Conștientă că pentru un copil divorțul poate fi un eveniment traumatizant, Ilinca a încercat pe cât posibil să îl menajeze pe Zian și i-a dat vestea că părinții lui nu mai formează un cuplu abia după ce a consultat în prealabil un psiholog. 

„Pentru copii e o durere. Ei trebuie să se vindece. După un timp, a venit întrebarea lui şi am fost sinceră cu el. Nu am încercat să cosmetizez nimic. 

I-am explicat că îl iubim necondiţionat, dar mama şi tata nu mai pot fi împreună. I-am zis că poate avea mai multe case în care să se bucure, că o să aibă mai multe vacanţe.

Ce poate fi mai frumos de atât? I-am zis concret cum stau lucrurile. A fost un divorţ pe linişte, cu maturitate, am acceptat lucrurile”, a explicat Ilinca Vandici, în podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

„Nu am încercat să îi pun fundă şi să împachetez frumos divorțul”

Ilinca Vandici a mai mărturisit că despărțirea de fostul soț nu a fost deloc una ușoară, dar că a reușit să treacă cu bine de acest moment dificil din viața personală. 

„Nu este o tragedie! Doamne, iartă-mă, oamenii divorţează… Am fost foarte sinceră şi reală cu el, nu am încercat să îi pun fundă şi să împachetez frumos această decizie. A fost un divorţ pe linişte. Știe el ce mi-a făcut! (…)

Mi-am dat voie să simt, să plâng, să fiu vulnerabilă şi să îmi trăiesc durerea. Să dau cu pumnul în pernă… Este o gură de aer de care aveam nevoie, multă lume mă atacă!”, a mai spus Ilinca.

banner ilinca vandici png

Ce spune despre fostul soț, implicat acum într-o nouă relație? 

Recent, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au revenit pe micile ecrane, la cârma emisiunii „Follow Us”, difuzată pe postul de televiziune Kanal D2. 

Acestea dezbat, de luni până joi, de la ora 15.00, la Kanal D2, diverse subiecte apărute în spațiul public. În prima ediție a emisiunii, din 11 martie, cele două prezentatoare s-au oprit chiar un articol, apărut recent în presa mondenă,  referitor la faptul că Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi, s-a afișat deja cu noua iubită. 

Ilinca nu s-a ferit să vorbească deschis pe marginea subiectului, delicat pentru ea.

Vedeta Kanal D2 a dezvăluit că a acceptat deja faptul că fostul soț nu mai face parte din viața ei și a fiului lor Zian,  așa cum obișnuia să o facă înainte. Cu toate că nu mai formează un cuplu, cei doi au decis însă să rămână în relații bune, de dragul copilului. 

„Stând și informându-ne pentru emisiune zilele acestea a apărut un subiect cu fostul meu soț, alături de actuala lui iubită sau cel puțin așa susțin colegii noștri de presă. Am văzut, îți dai seama. 

Ce să simt? Cumva mi-am spus-o și o să o repet. Lucrurile între noi sunt clare. Vom rămâne în continuare părinți pentru copilul nostru, pentru că așa e normal. În rest, fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește”, a spus Ilinca Vandici, la Kanal D2. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net