Liana Stanciu: „Am 16 fini. 16 copii, care sunt ai mei!"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Liana Stanciu, 51 de ani, a povestit pentru Click! secrete de familile. Vocea de la radio și vedetă TVR are o mulțime de secrete pe care ni le-a povestit, în culisele unui eveniment special. 

Liana Stanciu are o voce inconfundabilă
Liana Stanciu are o voce inconfundabilă

Click: Cum au fost cele 4 zile în care ai prezantat cu Nick?

Liana Stanciu: Lungi și obositoare. Dar, atât de frumoase!

Pentru că faci ceea ce iți place!

Da, pentru că fac ce îmi place și pentru că au fost nume mișto, pe care, sincer, le știam. Le-am mai văzut. Dar, s-au reinventat. Niciunul n-a făcut același lucru. Chiar dacă i-am mai văzut, acum doi ani, acum trei ani. Pe Alessandro Canino l-am văzut, pe Connect-R l-am văzut, recent, pe Ronan Keating l-am văzut, acum 3 ani. Au făcut complet altceva pe scenă. Au cântat, poate, cam aceleași piese, dar cu alt show, cu alte dansatoare, cu alt backing vocals, cu altă mișcare. Complet altceva. Mi s-a părut foarte interesant, adică oamenii știu că vin într-o țară să surprindă, și nu vin- cântă- bifează-și- pleacă. Ăsta e mare lucru!

Citește și: Liana Stanciu, într-o formă de zile mari! Prezentatoarea s-a transformat radical

Ai fost surprinsă când ai primit propunerea de a prezenta evenimentul?

N-am fost surprinsă. Mă așteptam, fiind mulți artiști care sunt aproape de vârstă mamei, mă rog, care se potrivesc mai degrabă cu Magic FM. Sigur că se puteau găsi soluții. Sunt atâția artiști care abia așteaptă, actori care abia așteaptă. N-am fost surprinsă, dar mi-a făcut placere.

Ai prezentat cu Nick nnd. A fost prima dată când ai avut un partener?

E adevărat, am avut o discuție, acasă, „Cum o să prezint eu cu un om pe care nu-l cunosc?". Mi se părea destul de dur și de fioros. Pare că n-avem nimic în comun. El face un anume gen de job, eu sunt pe partea cealaltă. Ne-am completat foarte bine!

Cum s-a înșeles cu fostul partener al Deliei

V-ați și împrietenit sau vă știați dinainte?

Ne știam din vedere, dar n-am avut niciodată nicio chestiune. Adică, are o energie extraordinară, și el, și familia lui. Am rămas fară voce amândoi, în același timp. Soția lui s-a dus și ne-a cumpărat tuturor câte un drops, câte o chestie de pus, câte un ceai. Sunt oameni foarte mișto!

Vezi și: Liana Stanciu, recunoscătoare divinității pentru viața fetei sale 

Viața ta e înconjurată de muzică...

Să vă spun ceva, eu sunt prietena muzicii.

Dintodeauna ai fost. Înainte de Miță, probabil.

Mult înainte. Făceam radio, înainte de-al cunoaște pe el. Dar, e altceva când știi și toate luptele lor. Până în 2001, când m-am asociat în povestea asta a vieții noastre împreună cu Mihai, eram tentată să fiu un pic mai critică și mai rea. Și poate că mi se păreau niște lucruri altfel. Acum, când știu câtă luptă e și câte chestiuni se pot face și nu se fac, și câte lucruri creative se fac, și la cât de multe se renunță, de dragul ideii de succes, mi se pare că e complet altă generație, altă viață. Muzica pe care o vedem noi, aici, n-o să se mai cânte niciodată. Din vremea în care computerele au pus stăpânire pe tot.

Fiica voastră face muzică?

Doar din pasiune. Merge la școala lui Mihai și face tobe, cu colegul lui de la tobe. Cântă, compune, se joacă. Are pian, acasă, dacă compune Mihai la el. Se mai ceartă pe chitară, câteodată.

Nu rata nici: Liana Stanciu muncește cot la cot cu fiica 

Dintre piesele lui Mihai, lansate cu Bere Gratis, în ultima vreme, care ți se pare cea mai tare?

Piesa mea preferată e compusă pentru noi. E „Străzi Albastre". Versurile sunt „Mi s-a părut că te aud, / Dar am uitat radioul deschis". Cine crezi că vorbea la radio? Dar, mie îmi place, și sunt fană, și o să iubesc necontenit și la nesfârșit un cântec care se numește „Stai pe același drum". Mi se par versurile geniale.

Miță a scris 20 de piese, în pandemie

Îmi place melodia cu Theo Rose!

Și asta îmi place, cu „Ziua Ta". Dar, vreau să spun ceva. În pandemie, Mihai a scris, cel puțin, 20 de cântece. 10 dintre ele sunt excepționale! „Ziua Ta" este una din ele. Știi câte sunt?! E una absolut spectaculoasă! Mai este una, pe care a scris-o după ce, într-o seară, s-a uitat la nu-știu-ce film și a avut nu-știu-ce senzație. Mustesc de creativitate! Doar că, acum, contează mai mult forma decât fondul. Trebuie să o îmbrace, cumva. Tot ceea ce fac.

Te-ai gândit, vreodată, ce-ai fi făcut dacă nu ai fi făcut radio?

Aș fi fost medic pediatru. Am dat la Medicină și am ratat, așa am ajuns la Radio. Ca să câștig niște bani, să mai fac niște meditații.

Părinții tai erau din domeniu?

Întotdeauna, mi-au plăcut copiii și mi-am dorit să fac asta.

Începe o săptămână nouă pentru tine, ești pregătită?

Da. Mâine, mă duc de la Ramnicu Vălcea, direct la Televiziunea Română. Direct în „În direct cu viața". Direct! Adică, ajung la 4, iar la 5 intru în emisie. La 5 fără 20, trebuie să fiu în fața colegilor mei operatori, să fac corecție de lumină și ultimele cadre.

Descoperă și: Nick de la N&D şi-a cunoscut soţia la 16 ani

Cum te încarci cu energie?

Sincer? Sunt două surse. Prima și cea mai valoroasă e acolo, sus! Când am nevoie de ceva, mă așez și cer. Cum știu eu mai bine. Cea mai mare energie, de la Dumnezeu. Și, apoi, de la bucuriile mele mici pe care mi le fac ai mei. Că e Mihai, că e Teodora, că e mama, ne bucurăm teribil că suntem noi. Acum, am o versiune extinsă, cu prietenii Teodorei și cu elevii lui Mihai, de la Școala de Muzică. Mie îmi plac copiii. Eu am 16 fini. 16 copii, care sunt ai mei. Pentru că, eu i-am ținut în brațe și i-am creștinat. Sunt copiii mei!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net