Marea împăcare! Cristina Cioran, în sărutări fierbinți cu Alex Dobrescu. Cum au chefuit în club

Ultima actualizare:

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost fotografiați la ieșirea dintr-un club din Capitală, iar cei doi păreau foarte apropiați, semn că au lăsat toate certurile deoparte. Cei doi au fost într-un conflict de mai multe ori, care s-a soldat chiar și cu declarații dure din partea amândurora. Iată că au îngropat securea războiului, însă rămâne de văzut dacă și de tot.

De-a lungul timpului, între cei doi au urmat multe alte valuri de certuri și chiar dacă au un copil împreună, iată că nu au ezitat să se separe, pentru că existau „diferențe de opinii, nu ne mai înțelegem”, spunea Cristina Cioran, anul trecut, când a anunțat că cei doi s-au separat definitiv, astfel că nimeni nu și-ar fi închipuit că se vor mai împăca.

Și, totuși, sentimentele puternice pe care le au unul față de celălalt i-au adus din nou împreună.

Citește și: Lovitură dură pentru Cristina Cioran! Decizia radicală luată de fostul iubit, Alex Dobrescu

Petrecerea în club a fost de bun augur!

Cristina Cioran și-a petrecut seara cu iubitul ei la o petrecere într-un club din Capitală. Amândoi erau îmbrăcați în negru și părea că au venit împreună, ba chiar s-au distrat amândoi, au dansat, s-au ținut în brațe, s-au sărutat, au încins ringul de dans ore în șir.

La final, ea părăsit sala prima, iar el imediat a urmat-o victorios, cu zâmbetul larg pe buze, părăsind clubul...de mână.

Vedeta spune că s-au întâlnit întâmplător la petrecerea din club, iar după ce s-au distrat pe cinste acolo, au decis să meargă amândoi într-un clubul din apropriere, unde distracția a continuat.

Vezi și: Cristina Cioran, în lacrimi, în mijlocul străzii! Scandal monstru cu fostul iubit. Alex Dobrescu a vrut să cheme poliția

Sunt până la urmă cei doi împreună sau nu?

Cu toate acestea, Cristina susține că nu s-a împăcat cu fostul său iubit. Așadar, chiar dacă el a luat-o de mână la plecare, asta nu înseamnă nimic. ,,Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat. A fost așa o seară zăpăcită”, declară ea, potrivit Cancan.ro.

„Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta (n.r. să se împace). Nu suntem un cuplu.”, afirmă prezentatoarea TV.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au o fetiță împreună

Cristina Cioran are împreună cu Alex Dobrescu o fetiță de un an jumătate, pe nume Ema. Micuța s-a născut prematur la 7 luni, iar mama credea că o va pierde, pentru că trebuia, inițial, să nască prin septembrie, dar câteva probleme din sarcină au făcut ca fata să vină pe lume mai devreme.

Cristina spunea că s-a rugat continuu, timp de două luni, pentru ca fiica ei să fie bine și sănătoasă. Vedeta a mărturisit că a avut o perioadă foarte grea în primele luni din viață ale copilului ei, pentru că avea probleme de sănătate, avea dificultăți de respirație din cauza mucoasei și plângea mereu.

După naștere ea a mers la mama ei și i-a mulțumit lui Alex pentru că nu o lăsa să stea doar în casă. „Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este”, spune vedeta.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net