Mesajul de sfârșit de an al lui Florin Dumitrescu: „Alergați doar după...”

Chef Florin Dumitrescu (36 de ani) intră cu gânduri bune în noul an. După plecarea de la Chefi la cuțite și de la Antena 1, acesta s-a canalizat pe proiectele personale și profesionale și a petrecut timp de calitate și cu ceilalți doi buni prieteni și colegi de-ai săi, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu îi sfătuiește astfel pe toți ca la intrarea în noul an să lase în urmă trecutul și să privească cu încredere spre viitor, fără a asculta răutățile celor din jur.

Din suflet vă doresc tuturor să aveți un an nou care să vă aducă cele mai frumoase experiențe. Învățați să lăsați în urmă trecutul, pentru că indiferent de disponibilitatea voastră, trecutul se şterge indiferent de cât de mult v-ați sacrificat. Şi să nu vă plecați urechile la ce spune lumea despre voi, nimeni nu este în măsură să vă cuantifice efortul, compromisul sau dăruirea.

Alergați doar după fericire şi iubire. Este singurul bun care nu se vinde la raft. Vă mulțumesc tuturor celor care ați trecut pe pagina asta în ultimii 10. Cât despre viitor, planificați nimic. Dar sigur nu este nici un glob de cristal care să poată cuprinde cât poți să mai duci, bine sau rău. Numai bine, rău la nimeni! Fiți demni”, a ținut să transmită fostul jurat de la Chefi la cuțite!

Este mega îndrăgostit de soția lui

Florin Dumitrescu este căsătorit din 2014 cu soția lui, Cristina, și au împreună două fete, care îi seamănă leit, Ava și Mia. El profită de fiecare moment liber pentru a-l petrece alături de fetele sale și nu se „zgârcește” în declarații de dragoste publice atunci când vine vorba despre soția sa.

„Liniștea, pacea și zâmbetul sunt cele mai însemnate declarații de dragoste. Mângâierea ei este ca untul în mâncare, ca sarea în bucate, ca gheața în pahar. Tu ești completarea mea. Sunt săvârșit și gata de orice cu tine lângă mine!”, a fost mesajul lui Florin Dumitrescu pentru jumătatea lui care îl susține întotdeauna în alegerile pe care le face.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
image
actualitate.net
image
actualitate.net