Andreea Marin, declarații curajoase despre căsătorie. "Mă simt în echilibru și fericită"

Ultima actualizare:

Andreea Marin a pășit cu dreptul în 2022! Vedeta are planuri mărețe, atât personale cât și profesionale! Cu cât drag vorbește despre relația de cuplu, despre fiica ei, Violeta, și ce spune despre televiziunea anului 2022, cert e că Andreea Marin nu se grăbește! Nici atunci când vine vorba despre căsătorie! Click! a aflat de ce!

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea, cu ce ți-ai propus să ne uimești în 2022?

Surprizele sunt surprize, nu le pot deconspira, dar aveți încredere că vă voi surprinde și anul acesta în mod plăcut, asta e important. La categoria proiecte care pot fi mărturisite, vă pot spune, pe scurt, că noul Creative Hub Voice&Visibility, proiectul meu de suflet, în care am investit mult - minte, inimă și multă muncă puse în slujba lui timp de 2 ani spre în a-l clădi în pas cu vremurile și cu tehnica performantă necesară domeniului meu - e destinat creativității și am planuri mari spre a-l face să înflorească în acest an, deși încă de la deschidere a făcut o treabă minunată, în ciuda celor doar câteva luni de la lansare și a pandemiei care pune piedici tuturor. De la tot ce ține de comunicare și conturare a imaginii, până la proiecte social - umanitare gândite și implementate de noi, cursuri, conferințe și întâlniri inedite, lansări și evenimente speciale, până la intimitatea evenimentelor private sau corporate ce nu-și doresc o reflectare publică, toate vor înflori în acest spațiu minunat și inedit. Transmisiunile și filmările sau ședințele foto profesionale ce vor lua naștere la Hub, campaniile gândite de noi și toate ideile frumoase și îndrăznețe vor contura un 2022 greu de uitat, negreșit. De asemenea, Fundația Prețuiește Viața își continuă misiunea de a sprijini oameni aflați în momente de cumpănă sau tineri talentați, fiecare donație ne ajută să împlinim vise, căci voința și forța de a mișca lucrurile în direcția bună avem. În altă ordine de idei, mă pregătesc deja și să vă surprind și cu proiecte internaționale, imediat ce le dăm startul, le veți cunoaște, sunt onorată să fiu Ambasador al unor cauze în care cred. Și alte surprize vor veni, dar deocamdată, tac mâlc. 

Ai participa vreodată la un reality-show? Dacă da, care ar fi acela? Urmărești astfel de formate?

Nu sunt chiar o admiratoare a acestui tip de show, trebuie să recunosc, și nici nu prea am timp să urmăresc astfel de formate, muncesc zi lumină și televizorul a trecut în plan secund, doar câte un documentar sau un film mai văd în weekend. Prefer să citesc înainte de culcare. Totuși, un tip de reality show, dar mai rafinat și atent realizat, era campania anuală, cu durata de 3 luni, realizată de mine timp de 5 ani, numită "Nu există nu se poate!", în care schimbam alături de specialiști în domeniul Beauty & Health viața unor oameni care își doreau o transformare minte, trup și suflet. A avut un mare succes în online, dar și în viața reală, pentru că protagoniștii noștri au cunoscut cu adevărat transformarea benefică pentru ei și au devenit ambasadori ai unui stil de viață cumpătat și sănătos. 

Ce îți dorești pentru televiziunea lui 2022? Ce ai vrea să vezi mai des la TV și ce ai vrea să dispară?

Mai puțină bârfă, vulgaritate și superficialitate, mult mai mult conținut din care să ai ceva de învățat, care să-ți stimuleze mintea, să te ajute în mod real în viață. Restul, pentru mine sunt lucruri care azi sunt, mâine nu mai știi că au fost, din păcate. Sunt genul de om căruia îi place să construiască durabil și să lase ceva în urma sa care să conteze cu adevărat. 

Ce înseamnă o relație perfectă pentru Andreea Marin? Cum ar trebui să fie ea cu adevărat?

Așa cum este relația mea astăzi cu fiica mea și partenerul meu de viață. Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul, pe mine viața asta m-a învățat, din păcate, dar la vârsta maturității de azi și în acest moment mă simt în echilibru, recunoscătoare și fericită, îi mulțumesc lui Dumnezeu, avem cu toții mare nevoie de pace în suflet, înainte de orice altceva. 

Când există mici divergențe sau o ceartă în cuplu, cine cedează primul, tu sau partenerul tău? De la ce anume vă certați cel mai des, dacă există așa ceva la voi?

Nu simt nevoia să discut despre intimitatea noastră, dar generic vorbind, un cuplu este echilibrat atunci când cei doi se simt unul pe celălalt și știu când să facă un pas în spate, fiecare la momentul său. Asta reușim noi astăzi și mă bucur mult. Oamenii se pot confrunta cu diverse probleme în viață și pot aduce tensiunea acasă,  aceasta este greșeala des întâlnită și e păcat. Dar odată cu trecerea timpului începi să vezi și să înveți. 

Consideri că o eventuală căsătorie te-ar îngrădi cumva? Sau nu mai fac actele diferența și pur și simplu vine o vreme când acestea nu mai contează?

Nu, nici gând de vreo îngrădire. Toate la timpul lor. Nu e nicio grabă. 

Cât de mult te moștenește Violeta, fiica ta? Ce ai vrea să ia de la tine pe viitor? Să aibă fler în afaceri, în alegerile pe care le va face în viața ei?

Ea nu știe, căci nu m-a cunoscut la vârsta ei, dar asemănările dintre noi sunt uimitoare, parcă suntem trase la indigo. Este descurcăreață, serioasă cu treaba ei, se gândește la viitor, sensibilă și talentată în mai multe direcții. Sănătate să avem și va face multe lucruri bune cu viața ei, ajutându-i și pe cei din jur, am mare încredere în ea. 

Cât de des îți cere sfaturi Violeta?

Ne sfătuim zilnic, uneori eu îi cer sprijinul ei, deja am pe cine să mă bazez. 

Dacă ar fi să schimbi ceva la viața ta de acum, ce anume ți-ai dori să schimbi?

Nerăbdarea. Energia mea e debordantă, așa sunt de când mă știu, ritmul meu e dinamic și e greu să nu am aceleași așteptări și de la cei din jur, dar am învatat că fiecare om are ritmul său și respect asta. Așa că îmi antrenez răbdarea zi de zi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net