Virgil Ianțu, despre motivele pentru care nu mai colaborează cu Ștefan Bănică Jr.: «Era nenatural. Nu ne-am vorbit câteva luni»

Ultima actualizare:

Virgil Ianțu este un nume cu rezonanță în domeniul televiziunii. De-a lungul timpului a prezentat diferite emisiuni. Nu doar valențele de prezentator l-au făcut celebru, ci și calitățile vocale pe care le-a expus în formația The Fifties, alături de Ștefan Bănică Jr. 

Virgil Ianțu a vorbit despre legătura cu Ștefan Bănică Jr.
Virgil Ianțu a vorbit despre legătura cu Ștefan Bănică Jr.

Virgil Ianțu a vorbit despre cearta cu Ștefan Bănică Jr și despre modalitatea în care a reușit să lase trecutul în urmă și să revină la sentimente mai bune față de artist. 

Virgil Ianțu a fost invitatul lui Cătălin Măruță în cadrul podcastului pe care prezentatorul de la PRO TV îl susține săptămânal pe pagina contului personal de Youtube. Virgil Ianțu a oferit amănunte despre viața de familie și a dezvăluit care este motivul pentru care nici acum nu s-a căsătorit cu partenera sa de viață, Roxana, deși sunt împreună de peste 20 de ani. 

Citește și: Incredibil cum s-au cunoscut Virgil Ianțu și soția lui!

Un alt subiect interesant al discuției a fost însă colaborarea pe care Virgil a avut-o cu Ștefan Bănică Jr. În podcast, Virgil Ianțu s-a confesat și a mărturisit că în prezent tensiunile dintre el și Ștefan Bănică Jr. au dispărut, însă nu poate fi vorba despre o prietenie între ei. 

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. nu și-au vorbit luni întregi 

Vrigil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, la Conservator. Au început să petreacă serile cântând și distrându-se alături de mai mulți colegi, până au realizat că dețin informațiile necesare pentru a forma o trupă.

Au colaborat timp de nouă ani în trupa The Fifties, iar apoi, din motive pe care Virgil Ianțu nu a dorit să le discute public, au pus capăt legăturii. Nu și-au vorbit luni întregi, însă în cele din urmă au găsit curajul de asta la aceeași masă pentru a vorbi deschis. â

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri. A ținut vreo nouă ani. A fost un moment între noi care nu a căzut bine... După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru”, a povestit Virgil. 

Vezi și: Fiica lui Virgil Ianțu, poze îndrăznețe la 16 ani 

Virgil Ianțu este cunoscut prin prisma meseriei de prezentator TV. Activează în televiziune din anul 1990 și, de-a lungul vremii, a prezentat numeroase formate care s-au bucurat de succes din partea publcului, precum emisiunea "Vrei să fii miliardar", "Big Brother" sau "Copiii spun lucruri trăsnite".

Tot în podcastul lui Cătălin Măruță, Virgil Ianțu dezvăluie care sunt motivele care l-au determinat să tot amâne nunta cu partenera sa de viață, Roxana. pe care o cunoște de 22 de ani și pe care o iubește de două decenii. Virigil are numai cuvinte de laudă la adresa jumătății sale și susține că zilnic găsește noi motive pentru a se îndrăgosti de ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net