Nicoleta Luciu, luată la rost de către internauți. Actrița a stârnit un val de reacții după ce s-a afișat fără pic de machiaj și filtre

Nicoleta Luciu (43 de ani) a fost dintotdeauna considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și, deși s-a retras din lumina reflectoarelor, continuă să fie o prezență activă în social media. Actrița se pare că i-a șocat, însă, pe fani cu ultima sa aprație pe rețelele de socializare, după ce a publicat un videoclip în care apare nemachiată și fără filtre.

Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online / foto: arhiva Click!
Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online / foto: arhiva Click!

La 43 de ani, Nicoleta Luciu se mândrește cu felul în care arată și nu ezită să publice fotografii în care apare complet nemachiată. De altfel, se știe că actrița a fost dintotdeauna adepta operațiilor estetice, fapt pe care l-a recunoscut mereu. Și totuși, deși a încercat să șteargă urmele trecerii timpului de pe chipul său, recent, a stârnit, fără să vrea, controverse în mediul online.

După ce a publicat un videoclip pe pagina sa personală de TikTok, fanii s-au împărțit în două tabere, cei care au complimentat-o pentru felul în care arată și cei care consideră că vedeta și-a schimbat foarte mult fizionomia în urma operațiilor estetice.

„Te-au transformat atâtea intervenții, unde e Nicoleta Luciu?

Vedeta face reclamă unei clinici la care apelează pentru tratamentele sale de înfrumusețare și a ținut să le arăte urmăritorilor ei noul look, însă, nu se aștepta ca acest lucru să agite apele în social media. Fanii au luat cu asalt rubrica de comentarii, mulți susținând că nu și-au dat seama cine este în imagini.

„Aoleu... Cine ești? Ce-ai făcut cu Nicoleta Luciu?”, „Nici Nicoleta Luciu nu mai e Nicoleta Luciu”, „Domane ferește, nici nu mi-am dat seama cine este”, „Donaella Versace? De aceea nu vreau să am mulți bani”, „Parcă ești alt om, nu te mai recunosc”, „Te-au transformat atâtea intervenții, unde e Nicoleta Luciu?”, „Ce ai făcut? Nu mai ai nici o trăsătură din ce aveai când lucrai în TV, dacă nu citeam cine vorbește, nici nu te recunoșteam. Doamne, ce transformare”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților care spun că nu o mai recunosc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net