Oana Radu, răspunsuri fără perdea! A recunoscut de ce a apelat la intervenții estetice: „Mă cam complexează”

Oana Radu a schimbat anul trecut prefixul și a împlinit 30 de ani pe data de 7 decembrie. Este în cea mai bună formă a ei din toate timpurile. Artista arată senzational și s-a transformat complet în timp. Are buze senzuale, și-a “reparat” sânii, și-a făcut abdominoplastie, a scăpat de pielea în exces de pe brațe, arată țiplă acum și pentru că a simțit nevoia să umble și la podoabă capilară, Oana Radu și-a umplut și cele două goluri din față cu un implant, așa că a scăpat definitiv de complexe.

Cântăreața a fost mereu sinceră cu privire la intervențiile pe care și le-a făcut și i-a ținut pe toți la curent cu toate lucrurile acestea.

Oana Radu le răspunde mereu sincer urmaritorilor săi atunci când aceștia o întreabă diverse lucruri, unele poate mai personale. De exemplu, atunci când ea i-a întrebat pe admiratorii săi ce vor să mai știe despre ea, artista a primit întrebări precum: “Vrem să știm totul despre implantul capilar”, “Ai vrea să te mai căsătorești?”, “Cum ți-e sufletul acum?” sau “Cum te vezi peste 10 ani?”, Oana Radu a fost foarte deschisă și a răspuns tuturor.

“Îmi doream să fac asta pentru că eu de când eram mai mică, am două goluri în față, și mă cam complexează!”, a răspuns cântăreața cu privire la implantul capilar. Cât despre faptul dacă ar vrea să se mai căsătorească și cum îi este sufletul acum, Oana Radu a vorbit din nou fără perdea. “Sufletul e împăcat! În momentul ăsta aș spune clar “Nu”, dar niciodată nu poți să știi ce îți rezervă destinul”, spune Oana Radu care a fost recent în Turcia pentru o nouă intervenție de ordin estetic.

Enervată de internauții care comentează cu privire la “artificiile” ei de înfrumusețare, Oana Radu a postat ieri câteva poze cu ea de când era mică, însoțite de o explicație promptă: “Pentru cei care spun că mi-am injectat pomeții și bărbia, aflați că o fac de la 10 ani!”, artista demonstrând astfel că este așa de la Mama Natură.

Este o femeie singură acum

Oana Radu a decis să divorțeze de soțul ei, instructorul de fitness Cătălin Dobrescu, după 3 ani de la căsătorie.

Din luna decembrie a anului trecut este deja o femeie liberă și se bucură din plin de viață chiar dacă deocamdată mai locuiește împreună cu fostul soț până când vor decide amândoi ce vor face cu casa pe care și-au cumpărat-o împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net