Prima actriță din România care s-a sărutat cu o femeie într-un film: „Toată lumea își dorea să mă vadă dezbrăcată”. Cine a plătit pentru a-i distruge cariera

Ultima actualizare:

Eugenia Șerban (54 de ani), cunoscută actriță româncă, a provocat senzație în lumea cinematografiei locale atunci când a acceptat să se sărute cu o femeie într-un film. Într-un interviu captivant la podcastul Marei Bănică, ea a dezvăluit detalii neașteptate despre experiența sa și despre cum a fost pe cale să-și piardă cariera din cauza unui fost partener gelos.

image

Cu ce femeie s-a sărutat în film Eugenia Șerban

Întrebată de gazda emisiunii cu cine s-a sărutat, Eugenia a confirmat că partenera sa de sărut pe marele ecran a fost Irina Movilă. Cu toate acestea, actrița a subliniat că, în timpul filmărilor, nu se gândește la aspectul personal al sărutului, ci la aspectele tehnice și la cum va fi perceput de camera de filmat.

"Nu te gândești dacă îți place sau nu, dacă s-a văzut bine la cameră. Te gândești în ce poziție să stai, să nu te întorci greșit, e totul foarte stresant", a explicat Eugenia Șerban.

Cum de a apărut pe coperta Playboy

Eugenia Șerban. Foto: captură video
Eugenia Șerban. Foto: captură video

Ea a dezvăluit că presiunea mediatică a fost mare, mai ales că, la acea vreme, era solicitată să apară pe coperta revistei Playboy din România. O eroare de comunicare a dus la includerea ei într-un book de fotografii trimis în America, iar astfel, a fost aleasă pentru a apărea pe coperta celebrei reviste pentru adulți.

Toată lumea își dorea să o vadă pe Eugenia Șerban dezbrăcată. Tocmai apăruse Playboy în România, eu trebuia să fiu prima copertă, întâmplător, fără să-mi doresc. Din greșeală, eu am fost pusă în book-ul cu fotografii care a plecat în America și am fost aleasă eu….”, a povestit actrița.

Notorietatea i-a adus și probleme personale

Cu toate acestea, notorietatea ei în lumea artistică a adus și probleme personale. Eugenia Șerban a mărturisit că a avut relații care s-au încheiat din cauza statutului său public, iar un fost partener a plătit o sumă considerabilă pentru a-i distruge cariera. Această experiență a marcat-o profund.

"Am avut un iubit, cu care am stat șapte ani, și care a plătit foarte mulți bani ca să îmi distrugă cariera. Atunci când am aflat, am ales să ne despărțim", a dezvăluit actrița, subliniind că mediul său profesional și personal aduce cu sine provocări unice, iar prețul notorietății poate fi uneori înfricoșător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net