Razboiul dintre Mădălina Ghenea și Angela Martini. Misterul jafului de 1 milion de euro

Ultima actualizare:

Ies din nou scântei în razboiul dintre Mădălina Ghenea și Angela Martini! De Crăciun se caută o rezolvare pentru misterul jafului de 1 milion de euro! Frumoasa actriță s-a hotărât să nu mai tacă și a făcut câteva afirmații foarte alarmante. Bruneta susține că o persoană cunoscută ar fi vinovată pentru șirul de ghinioane de care s-a lovit în ultimele zile.

Razboiul dintre Mădălina Ghenea și Angela Martini. Foto: colaj Click!
Razboiul dintre Mădălina Ghenea și Angela Martini. Foto: colaj Click!

În urmă cu aproape două săptămâni, Mădălina Ghenea ar fi fost jefuită chiar pe Aeroportul Fiumicino. Apoi, actrița s-a trezit că i s-a spart contul de iCloud. O persoană cunoscută ar fi vinovată de aceste incidente, spune actrița.

Razboi între Mădălina Ghenea și Angela Martini

Angela Martini și Mădălina Ghenea nu prea se iubesc, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. N-a trecut mult timp de când soția lui Dragoș Săvulescu, a făcut câteva declarații incendiare despre două colege celebre de „podium”.

„Să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele”, a scris fotomodelul născut în Albania, într-un mesaj picant postat pe Instagram. Angela le-a numit pe „colegele” sale: „actrițe aspirante”, „prostituate sub acoperire” și „dependente de cocaină”. Nu a dat niciun nume, dar s-a lăsat de înțeles că una dintre persoane este chiar Mădălina Ghenea.

Ne întoarcem în prezent, iar acum este rândul actriței românce să facă afirmații șocante în încercare de a elucida misterul jafului de 1 milion de euro. Nici Mădălina nu oferă nume, dar spune că cineva din România sau cu legături cu țara noastră ar vrea să o „distrugă”.

Am putea crede că se referă Angela Martini, care este soția unui fost iubit al Mădălinei Ghenea. Dar acestea pot fi doar speculații. Hai să vedem ce destăinuiri face actrița și cât de mult face aluzii la fosta Miss Univers Albania.

Mădălina Ghenea și misterul jafului de 1 milion de euro

Mădălina Ghenea ar fi fost jefuită pe data de 13 decembrie 2022 în aeroportul Fiumicino din Roma. Vedeta susține că hoțul ar fi dispărut cu o valiză în care se aflau bijuterii în valoare de un milion de euro. Ulterior, actrița a precizat că are o vagă bănuială cu privire la persoana care s-ar găsi în spatele acestei infracțiuni, scrie cancan.

„Mesaje ciudate, încercări de a-mi sabota cariera și imaginea… Mă gândeam la situații separate, dar, punându-le în concordanță și cu acest furt, se bănuiește că este mereu aceeași persoană”, a declarat Mădălina Ghenea.

Nu au trecut multe zile de la jaf, iar Mădălina Ghenea a dezvăluit că i-a fost spart și contul de iCloud. Astfel, au fost compromise date bancare, numeroase fotografii cu ea, dar și cu fiica sa.

„Din păcate, acesta este doar cel mai recent dintr-o serie de episoade foarte grave în care ea este protagonista, atât de anormal și de circumstanțial, încât foarte probabil par a fi atribuite aceleiași direcții persecutorii , care se desfășoară de ani de zile cu unicul scop de a distruge viața și profesionalismul cunoscutei actrițe care nu și-a cruțat nici măcar fiica minoră”, au scris cei care administrează contul de Instagram al Mădălinei Ghenea.

Pe cine acuză Mădălina Ghenea: „Dacă o să mă omorâți așa cum mă amenințați de ani de zile...”

Mădălina Ghenea - Foto: colaj Instagram
Mădălina Ghenea - Foto: colaj Instagram

Într-o postare pe Instagram, Mădălina Ghenea e destul de vagă în privința personajelor pe care le acuză, dar aceasta susține, printre altele, că de ani de zile e amenințată că va fi omorâtă. Totodată, aceasta afirmă că avocații ei și poliția au toate documentele necesare pentru a dezvălui identitatea persoanelor care doresc să-i facă rău.

„Chiar sunt curioasă ce mai inventați? Câte alte articole veți finanța? Vreau să știți că fiecare articol vine cu un bonus din partea mea, câte o plângere penală. Situația voastră este destul de delicată, a mea nu este cu siguranță, oricât de mult încercați să dovediți contrariul prin aceste giumbușlucuri penibile.

Amenințați că dați nu știu ce materiale, le tot dați din 2014, mă întreb oare ce se întâmplă dacă încep și eu să dau de astăzi informații, documente, poze… dar eu sunt un om credincios și nu mă ocup cu aceste mizerii. Dosarul penal deschis din 2009 devine din ce în ce mai stufos și cu siguranță veți fi trași la răspundere pentru toate amenințările (gratuite) cu moartea.

Dacă o să mă omorâți așa cum mă amenințați de ani de zile, să știți că poliția și avocații au toate dovezile și toate documentele. Și toate pietrele pe care le aruncați spre mine, eu nu vi le arunc înapoi, ci construiesc un nume cu ele, un nume pe care de 8 ani încercați să-l murdăriți”, este postarea făcută de Mădălina Ghenea pe Instagram.

Angela Martini, aluzii dure la adresa lui Mădalinei Ghenea?

În urmă cu doar câteva luni, Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, a făcut mărturisiri scandaloase despre Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia. Nu le-a dat numele celor două fotomodele, dar a făcut câteva aluzii. Iar afirmațiile au fost dure și jignitoare.

Soția fostului acționar de la Dinamo vorbește despre două mame și „două foste modele românești”. Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă stă la Roma, transmite vedeta.

„E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite! Sunt convinsă că o bună parte dintre oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni.

Invidia este o boală foarte periculoasă! Dușmanii mei îmi sunt expuși în fiecare zi, în cel mai ușor mod! Oameni la care nici nu m-am gândit, oameni de care nu mi-a păsat niciodată, oameni pe a căror existență nu dau doi bani.

Partea amuzantă este că tot ce au spus sau au făcut, pentru a mă răni, mi-a venit în detalii frumoase. Doar pentru că am prieteni grozavi și lumea este cu adevărat mică!

 „Să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele”

Partea tristă este că am de-a face cu oameni bolnavi mintal, oameni nefericiți și psihotici cu care nu am avut niciodată nimic de-a face în viața mea. Oameni care creează invenții pure, fac povești, merg la alți oameni pe care îi cunosc, vorbesc rahat, încearcă să mă rănească și creează defăimare. Totul doar fantezii bazate pe răutate, ură, frustrare și invidie!

Din păcate vorbesc de 2 femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt 2 foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! :)) Acum, amândouă mă urăsc.

Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? 🙂 Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!” a scris Angela Martini, care pare să facă referire la frumoasele Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia, conform cancan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net