Recunoști actorii din imagine? Au fost căsătoriți vreme de 5 decenii și au făcut nunta în propriul lor apartament: „Vecinii din bloc au adus mese de la ei”

Ultima actualizare:

Valeria și Virgil Ogășanu, actori apreciați în lumea teatrului românesc, au împărtășit aproape cinci decenii de viață comună, într-o căsnicie ce a fost la fel de solidă pe cât a fost și strălucitoare, scriu cei de la Adevărul.

Valeria și Virgil Ogășanu. Foto: arhiva.
Valeria și Virgil Ogășanu. Foto: arhiva.

Cum s-au cunoscut cei doi

Virgil Ogășanu, acum în vârstă de 82 de ani, și soția sa Valeria Ogășanu, au fost nedespărțiți de la începutul relației lor și până la decesul regretatei actrițe. Povestea lor de iubire a început la Teatrul Bulandra din București, unde ambii erau actori. Profesionalismul și pasiunea comună pentru teatru au fost elemente cheie care au întărit legătura lor, asigurându-le o conexiune profundă atât pe scenă, cât și în viața personală.

„De la început, noi ne-am înțeles perfect, și acasă, și pe scenă, unde ne sfătuim, ne criticăm, dacă e cazul, dar nimeni nu se supără. Dacă soția mea n-ar fi fost actriță, ar fi trebuit să mă aștepte singură multe zile, poate luni la rând, când aveam turnee. Nu știu cum ar fi rezistat o asemenea relație, dar eu cu Vali am fost tot timpul împreună, ne-am respectat unul pe altul, așa că nu a fost nimic care să rupă, să răcească relația noastră. Am avut unul în altul o încredere totală“, declara Virgil Ogășanu într-un interviu pentru Formula As.

La doar doi ani după ce s-au cunoscut, Virgil a cerut-o de soție pe Valeria. Nunta lor a fost una simplă, dar memorabilă. În locul unei ceremonii grandioase, cei doi au ales să își celebreze uniunea într-un mod personal și intim în apartamentul lor de trei camere din București. Nașii lor au fost marele poet Marin Sorescu și soția sa.

O nuntă memorabilă în apartamentul propriu

Valeria și Virgil Ogășanu. Foto: arhiva.
Valeria și Virgil Ogășanu. Foto: arhiva.

Niciodată nu mi-am dorit bani mulți sau să câștig la Loto, ci ne-am mulțumit cu ce am putut noi să facem, cu truda noastră. Și fericirea a venit! Apoi, m-am mutat cu Vali într-un apartament de trei camere și ne-am luat cu acte și îmi aduc aminte că am venit de la ceremonia de căsătorie de la primărie și nu aveam nimic în casă, decât patul, un aragaz și un mic frigider Fram. Dar ne-au sărit în ajutor vecinii, ne-au adus mese, scaune, farfurii și tacâmuri. I-am invitat pe toți la masă, alături de colegii din teatru și cadoul din partea cuiva a fost că ne-a închiriat un chelner de la restaurantul Athenée Palace. Era îmbrăcat ca un lord, cu maniere elegante, ne-a servit cu mare protocol și ne-a făcut să ne simțim ca la Regina Angliei la masă. Deosebit de onorați am fost că au acceptat să ne fie nași poetul Marin Sorescu și soția sa“, a povestit Virgil Ogășanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
banner Carmen Brumă
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net