Scandalos! Anamaria Prodan și Reghe, noi imagini cu impact emoțional din timpul conflictului!

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui scandal de proporții, care din nefericire a degenerat într-o bătaie în toată regula! Iată că noi imagini din timpul conflictului au ieșit la iveală și redau gravitatea celor întâmplate între antrenorul Craiovei și impresară. 

Video cu bătaia dintre Reghe și Prodan. Noi imagini au apărut în spațiul public

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a luat brusc o întorsătură și mai urâtă, în seara de vineri 23 septembrie, când cei doi foști soți au ajuns la Poliție, după o ceartă monstru ce avusese loc, în aceeași zi, la vila impresarei din Snagov. 

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase: „Reghe nu l-a invitat pe Bebeto la botez”

Reghecampf s-a ales cu două dosare penale pentru vătămare corporală și au fost emise două ordine de protecție provizorii, atât pe numele antrenorului, cât și al impresarei. 

După video-ul cu bătaia dintre Reghe și Prodan care a fost făcut public imediat după conflict, noi imagini din timpul înfruntării fizice au apărut în spațiul public.

Filmarea conține momente nemaivăzute din timpul altercației dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Este vorba de imagini cu un puternic impact emoțional, în care Laurențiu Reghecampf o aruncă la pământ pe fosta sa soție. 

Nu rata nici: De necrezut! Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan micuțului Liam chiar în ziua botezului

Cum a pornit altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Tensiunile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost la cote maxime în ultimele zile și totul a pornit de la o simplă vizită, pe care antrenorul a făcut-o la vila impresarei din Snagov, unde venise să aducă o invitație la botezul fiului său, Liam, pentru fostul naș, care locuiește în zonă. 

Hai să afli și: Anamaria Prodan, detalii noi despre bătaia cu Reghe. Ce a pățit finul impresarei

Potrivit Anamariei Prodan, Reghe ar fi intrat în casă peste ea, mirosind a alcool și a amenințat-o că îl va lua cu forța pe fiul lor, Bebeto, în vârstă de 14 ani. Impresara și-a manifestat de mai multe ori dorința de a divorța de Reghe, iar la momentul izbucnirii conflictului Prodanca i-ar fi arătat lui Reghe, pe telefon, articolele din presă care au fost scrise despre ei. 

„Mirosea rău a alcool atunci când a intrat peste noi în casă, duhnea. Așa a zis și bona, așa a zis și copilul. Era turbat, a venit turbat peste noi în casă!

Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul și bona, și finul meu, de fapt toți patru. Noi toți ne-am apărat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat!”, a declarat, în exclusivitate Anamaria Prodan, pentru Click!

Laurențiu Reghecampf s-a enervat și a început o luptă corp la corp, din cauza căreia au ajuns amândoi la secția de Poliție din Snagov, unde s-au acuzat reciproc de vătămare corporală. Primele imagini făcute publice erau dintr-un clip filmat de finul Anamariei Prodan.

În urma bătăii dintre cei doi, pe numele lui Reghe a fost făcut un dosar penal pentru violență domestică și unul pentru vătămare corporală, antrenorul agresându-l și pe șoferul impresarei, din ce reiese din declarațiile agentului FIFA.

Potrivit ultimelor informații, Anamaria Prodan a fost la INML pentru a obține un certificat medico-legal. Aceasta are piciorul în ghips, necesitând îngrijiri speciale. 

Nici Laurențiu Reghecampf nu a ieșit foarte bine din întreaga altercație, având în vedere că întreg scandalul a avut loc cu doar o zi înainte de botezul fiului său Liam cu actuala parteneră, Corina Caciuc. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net