Se înlocuiește un spectacol de teatru în care juca Monica Odagiu. Actrița nu poate urca deocamdată pe scenă...

#Exclusiv Click!

Monica Odagiu (26 de ani) suferă și nu își revine după accidentul de circulație a cărui protagonistă a fost duminică în Capitală, în urma căruia a murit un bărbat de 33 de ani. Pentru că este încă șocată din cauza nefericitei întâmplări, Monica Odagiu nu poate urca încă pe scenă. Luni, a doua zi de Paște, ar fi trebuit să joace, alături de colegii ei, în spectacolul „O noapte furtunoasă", de la ora 19.30, la Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti. Dar reprezentația a fost amânată și înlocuită cu alt spectacol...

Spectacolul va fi înlocuit cu o altă piesă de teatru, „Eu te cred, da'… tu mă minţi!", iar anunțul a fost făcut de către actrița Monica Davidescu, care deține compania de teatru care pune în scenă și organizează aceste spectacole. Făcând astfel cateva schimbări pentru programul lunii aprilie.

„Dragi prieteni şi susţinători ai proiectelor independente de teatru ale Companiei de Teatru Concordia, vă aducem la cunoştinţă o schimbare de ultimă oră în programul pe care deja l-am anunţat”, anunță actrița Monica Davidescu.

„Și noi - artiştii - trecem prin tragedii care lasă urme adânci în sufletul nostru şi nu mai putem "funcţiona" aşa cum aşteaptă publicul”

Artista a mai adăugat: „Vrem, nu vrem, uneori viaţa ne aduce şi evenimente nefericite. Da, şi noi - artiştii - trecem prin tragedii care lasă urme adânci în sufletul nostru şi nu mai putem „funcţiona" aşa cum aşteaptă publicul, pentru că dincolo de a fi artişti, suntem oameni.

O astfel de tragedie care s-a petrecut de curând a marcat existenţa unuia dintre membrii Companiei, iar pe noi toţi ne-a întristat profund. Din acest motiv, suntem nevoiţi să anunţăm o schimbare a programului spectacolelor noastre din luna aprilie 2023”.

Prezentăm scuze spectatorilor, dar există situaţii nefericite prin care noi - artişti şi public - suntem nevoiţi să traversăm împreună. Apreciem înţelegerea publicului în cazul de faţă şi îi mulţumim pentru empatie şi susţinere morală.

Astfel, anunţăm că în data de 17 aprilie 2023, ora 19.30, când era programată o reprezentaţie cu piesa „O noapte furtunoasă" la Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti (care ne găzduieşte), spectacolul va fi înlocuit cu reprezentaţia comediei „Eu te cred, da'… tu mă minţi!" - produs şi realizat tot de Compania de Teatru Concordia”.

„Eu te cred, da'… tu mă minţi!" (o adaptare după Jacques Bricaire şi Maurice Lasaygues) este un spectacol care se joacă, de patru ani, cu săli pline - atât în Bucureşti, cât şi în ţară -, în care îi veţi întâlni pe trei dintre protagoniştii spectacolului cu „O noapte furtunoasă" - Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Cosmin Vijeu. Lor li se adaugă Letiţia Vlădescu şi Alexandra Sălceanu - două tinere actriţe consacrate şi apreciate de publicul de teatru. Regia este semnată de Liviu Lucaci. Este o comedie la care veţi râde în hohote, care vă va aduce multă bucurie în a doua zi a sărbătorilor de Paşte.        

„Eu te cred, da'… tu mă minţi! este o comedie savuroasă, care are ca muză o… Ea - o fată care e obişnuită să ajusteaze adevărul şi mereu ţese poveşti pe care le adaptează la realitate. Această Ea iubeşte un El - care încearcă să rezolve problemele, dar creează şi mai multe încurcături.

Când personajul despre care s-au născocit poveşti intră în scenă, totul o ia razna. Pe scurt: o iubire, o posibilă căsătorie, una sau mai multe posibile femei însărcinate, toate „asortate" cu minciuni, invenţîi şi situaţii limită. Dar totul se termină cu bine când acest „carusel" al întâmplărilor reale sau inventate se finalizează cu... un botez!”, a mai spus cunoscută actrița Monica Davidescu.

Deocamdată doar un spectacol în care joacă Monica Ogadiu a fost înlocuit

Spectatorii care doresc, totuşi, să vadă reprezentaţia cu piesa „O noapte furtunoasă" au posibilitatea de a schimba biletele/locurile deja achiziţionate cu unele noi, la reprezentaţia din 8 mai 2023 - de la Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti, pe platforma de la care au cumpărat biletul.

Toate celelalte spectacole deja anunţate de Compania de Teatru Concordia pentru luna aprilie rămân neschimbate: 21 aprilie 2023 - „Divorţul anului" - la Sala Dalles din Bucureşti, ora 19.30, 26 aprilie 2023 - „O noapte furtunoasă" - la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, ora 19.30. (Spectacolul este recomandat şi elevilor de colegiu şi liceu, deoarece piesa lui Caragiale face parte din programa şcolară), 29 aprilie 2023 - „O noapte furtunoasă" - la Cinematograful „Florin Piersic" din Cluj-Napoca, ora 20.00”, a mai adăugat Monica Davidescu.

Prima reacție a actriței, după ce a accidentat mortal un bărbat

Potrivit actriței, victima ar fi sărit în faţa maşinii şi nu a avut cum să o evite. „S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea. Nu s-a întamplat pe trecere, nu vedeţi că acolo”, a declarat Monica Odagiu pentru observator.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net