Tania Budi, relație foarte apropiată cu mama ei: „Este Maria mea cea mai importantă!”. Ce spune despre revenirea în televiziune

#Exclusiv Click!

Azi e zi de sărbătoare în familia Taniei Budi (55 de ani)! Vedeta își sărbătorește mama, pentru că are nume sfânt, Maria, și vorbește cu foarte multă dragoste despre ea. „Maria mea! La mulți ani, tuturor! De ziua numelui!”.

Vedeta are o super relație cu mama ei și își amintește că a fost o răsfățată de mică.

„Am fost la mama ieri, știe că nu pot să vin și azi pentru că am treabă în București dar ea este Maria mea cea mai importantă!

Mama mă răsfață de când sunt mică, acum nu mai e în putere să îmi gătească așa mult cum îmi gătea toate mâncărurile ei. Veneam special de la București și o întrebam ce mi-a pregătit bun de mâncare. Acum avem amândouă un stil de alimentație mai sănătos și practic am descoperit eu, pe pielea mea, că mâncatul mai puțin este secretul. Trebuie să ai o disciplină, eu de multe ori țin cure de fasting de câte 16 ore, de 18 ore care îmi fac bine. Îmi dă multă energie și mă ține la greutatea din liceu”, ne-a povestit Tania Budi.

Vedeta a terminat sezonul estival și acum stă mai liniștită în București, pentru că afacerile ei de la mare sunt pe mâini bune. Acum că a venit toamna, Tania Budi a devenit nostalgică și își amintește de perioada școlii, când învăța bine și era tare mândră de rezultatele ei. 

Nu îi este dor de televiziune

Tania Budi este o femeie de afaceri de succes. Întrebată dacă îi este dor de vremea în care făcea televiziune, fosta prezentatoare TV ne-a mărturisit că este mult mai liniștită acum.

„Eu tot timpul mă mișc și fac ceva, au fost toate la vremea lor, acum sunt mult mai liniștită cu afacerile pe care pot să le controlez mult mai bine decât o carieră în televiziune”, a mai povestit vedeta.

Tania Budi este o persoană publică foarte apreciată și admirată pentru felul în care arată, dar și pentru stilul ei de viață. Este adesea în atenția tuturor cu silueta pe care și-o poartă cu mândrie, un adevărat etalon pentru femeile care doresc să îi urmeze exemplul și să arate în așa fel la vârsta ei. Vedeta și femeia de afaceri are gene bune, pe care le-a moștenit de la ambii părinți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net