Theo Rose a bifat prima intervenție estetică! Ce operație și-a făcut artista: „Gata, am scos-o”

Ultima actualizare:

Îndrăgita cântăreață Theo Rose și-a surprins fanii prin dezvăluirea primei sale intervenții estetice, un moment pe care l-a împărtășit cu sinceritate și umor pe rețelele de socializare. 

Theo Rose. Foto: arhiva.
Theo Rose. Foto: arhiva.

Artista a făcut publică decizia de a se despărți de o aluniță emblematică de pe nas, numită cu efecțiune de către artistă "capușa mea".

Ce a determinat-o pe artistă să ia această decizie

Într-o postare pe Instagram, Theo Rose a împărtășit motivele care au stat la baza acestei decizii. "Mai știți alunița mea, căpușa mea, de pe nas? Am scos-o. Gata, mi-am luat la revedere. Prea nu se concentra nimeni când voia să se uite în ochii mei, îi pica ochii pe alunița asta. Și era și în creștere. Era un pic nesimțită, se obrăznicise în ultima vreme. Gata", a spus cu umor vedeta.

Cu o doză de umor și sinceritate, Theo Rose a explicat cum această aluniță a devenit un detaliu care atrăgea atenția în mod neașteptat, subliniind că decizia sa de a o elimina a fost determinată de dorința de a se simți mai confortabil și de a redirecționa atenția asupra ochilor săi expresivi.

Decizia de a recurge la o intervenție estetică este, în mod evident, una personală, iar Theo Rose a ales să împărtășească acest moment important din viața sa cu fanii săi. Așa cum a menționat, aceasta a fost o decizie luată în beneficiul său personal, iar fanii au reacționat cu susținere. 

Vacanță în Dubai

La începutul acestei luni, Theo Rose, Anghel Damian și băiețelul lor, Sasha Ioan, au petrecut o vacanță în Dubai. Alături de ei au fost și câțiva prieteni, printre care și Matei Dima, alias BRomania. La acea vreme, Anghel Damian a dezvăluit că se află împreună cu prietenul lor, Matei Dima, postând o fotografie din timpul jocului lor de tenis, la o locație cunoscută din Dubai. De asemenea, Matei Dima s-a etichetat la hotelul Palazzo Versace Dubai.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Cristian Boureanu jpeg
florinel de la visina jpg
andreea berecleanu colaj facebook jpg
banner Andreea Sasu Philipp Plein png
Așa arăta Cristiana Bota la începuturile ei în TVR jpeg
banner stela popescu jpg
banner anca dumitra 2 png
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net