Una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor e însărcinată în 5 luni! Primele imagini cu burtica

O fostă Războinică de la Survivor România 2022 este însărcinată. A dat vestea cea mare pe rețelele de social media, unde i-a anunțat pe fani că este însărcinată deja în 5 luni și se pregătește să deschidă cel mai frumos capitol al vieții sale. De asemenea, vedeta a postat câteva fotografii cu burtica. 

Vedeta însărcinată de la Survivor / foto: colaj Click!
Vedeta însărcinată de la Survivor / foto: colaj Click!

Cu siguranță Elena Matei a fost una dintre cele mai îndrăgite personaje din cadrul celor 2 reality-show-uri la care a participat: Survivor și Chefi la cuțite. Și-a demonstrat abilitățile dobândite de-a lungul timpului și, cu toate că nu a devenit câștigătoarea niciunei emisiuni, cu siguranță a avut câteva lecții importante de învățat. 

Elena Matei este însărcinată în 5 luni 

Tânăra pasionată de gastronomie și-a luat fanii prin surprindere cu o postare în social media, prin intermediul căreia anunța că este însărcinată. Blondina a postat și câteva fotografii cu burtica de gravidă. 

„Imposibil de descris în cuvinte ceea ce simt în această perioadă. Trece atât de repede. 5 luni cu tine. Can`t wait to meet you (n.r abia aștept să te întâlnesc)”, este mesajul Elenei Matei de pe Facebook.

Elena Matei, însărcinată în 5 luni / foto: Facebook
Elena Matei, însărcinată în 5 luni / foto: Facebook

Elena Matei: „Tatăl meu avea foarte mare grijă de mine”

În trecut, fosta concurentă Survivor împărtășea cu cei de acasă poveste ei de viață. Cu toate că astăzi are propria afacere în domeniul culinar, Elena Matei a început să gătească de nevoie pentru a se putea întreține. 

În adolescență, mama sa a plecat în Austria pentru a o putea susține în continuare, în timp ce tatăl se ocupa de creșterea ei:

„Mama a vrut să rămână în țară, doar că atunci salariile erau foarte mici în România, nu că acum n-ar fi și nu puteam să ne descurcăm așa, mai ales că eu eram și la liceu și stăteam la țară, trebuia să fac naveta, ne descurcam foarte greu și am decis mai bine să plece înapoi în Austria ca să mă poată susține financiar. Tatăl meu avea foarte mare grijă de mine, era cel mai bun prieten al meu și faptul că el avea încredere în mine și chestia asta m-a motivat, să nu fie în zadar și să-l fac mândru în continuare.”, spunea Elena Matei în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net