Unde a dispărut Florin Piersic, după ce a stat internat în 4 spitale! Primul lui mesaj video: „Am fost cam bolnăvior, cam multișor”. Promisiunea lui Mărgelatu, la 88 de ani

Ultima actualizare:

Inegalabilul actor Florin Piersic (88 de ani) și-a revenit spectaculos, după operația suferită la genunchi, dar și după problemele grave la stimulatorul cardiac. În acest moment, artistul, celebru cu rolul lui Mărgelatu, se află internat la o clinică de recuperare fizică, din Snagov, de unde le-a transmis admiratorilor un mesaj video optimist, de mulțumire și de recunoștință pentru încurajările primite în această perioadă delicată, cu emoții. Sunt mari șanse ca Florin Piersic să revină anul aceasta și pe scenă.

Florin Piersic: „Aici sunt, dar o să plec și o să ne întâlnim!”

Florin Piersic susține, în mesajul postat ieri pe conturile de sociale, că se simte foarte bine. Cu zâmbetul pe buze și pe un ton plin de optimism, artistul le-a transmis fanilor un mesaj de suflet, în care și-a manifestat recunoștința față de medici și de admiratorii care i-au fost aproape, în cele patru luni grele:

„M-ați recunoscut? Nu cred, nu cred! Pentru că nu pot să cred!  Pentru că sunt o mie de Florin, în țara asta, și numai pe Florin Piersic ați vrut să îl uitați. Dar, nu l-ați uitat, pentru că, dacă l-ați fi uitat, eu n-aș fi vorbit în clipa asta.

Sunt la o clinică specială, excepțională, adică ceva, nu colo-colo! Uitați că m-am recuperat, am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne, și eu sunt cu dumneavoastră. Aici sunt, dar o să plec și o să întâlnim și o să ne iubim”.

Florin Piersic n-a avut aere de vedetă, în clinică

Cadrele medicale din clinică l-au răsfățat pe Florin Piersic ca pe un prinț, adăugând, în dreptul postării maestrului scenei românești: „Bucuria zâmbetului inegalabil marca Florin Piersic, acompaniat de bucuria onorantă a echipei, susținătorii de zi de zi în călătoria recuperării Maestrului, pentu a-i da putere și curaj in revenirea pe scenă”.

Florin Piersic nu a avut aere de vedetă, pe timpul tratamentului, ba chiar a stat de vorbă cu ceilalți bolnavi, care l-au recunoscut imediat. Un pacient a fost tare încântat de întâlnirea cu marele actor în acest centru de terapie, fizioterapie și kinetoterapie, din Comuna Snagov, dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, utilizată și în statele occidentale:

„Vă mulțumesc pentru că m-ați salutat, atât de respectuos, când ne-am intersectat în această clinică, pe mine, un om atât de mic și de simplu!”.

Susținut, la greu, de colega lui de scenă Medeea Marinescu

Medeea Marinescu, actrița alături de care Florin Piersic joacă, de peste 15 ani, în piesa „Străini în noapte”, a vorbit la superlativ despre celebrul ei coleg de scenă:

„I-am admirat dintotdeauna voință și iubirea lui față de această profesie. O demonstra cu fiecare spectacol, cu fiecare turneu, cu fiecare apariție în public.

Demonstrează aceeași voință și acum. E un cuvânt pe care Florin îl iubește și pe care îl invocă des: speranță. Iar speranța alimentează voință și iubirea. Poate că asta e lecția pe care trebuie să ne-o însușim, fiecare în parte, să o înțelegem și să facem ca ea să existe cu adevărat”.

Florin Piersic a fost operat, anul acesta, la genunchi, dar a avut și grave probleme la stimulatorul cardiac, fiind tratat în patru spitale din România.

Florin Piersic va trăi 100 de ani?

Carmen Harra a făcut recent o dezvăluire despre Florin Piersic, privind longevitatea sa:

„Am multe amintiri cu el și îmi amintesc cum mă întreba „Carmen, eu cât trăiesc?” și îmi arăta palma. El este codificat cu cifra 11, ceea ce îl face un om deosebit, care are o longevitate incredibilă, îi spuneam mereu că poate prinde și 100 de ani, are și o dorință de a trăi, de a exista pentru noi toți care-l iubim”, a spus Carmen Harra, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net