Xonia s-a reprofilat? Cum a devenit artista expertă în relații și ce sfaturi le oferă femeilor

Xonia (34 de ani) a început să facă o serie de videouri pe pagina ei de Instagram în care să vorbească despre relații și să dea câteva tipsuri despre întâlniri.

 Artista expune fără perdea toate problemele din relații, dă și primește sfaturi și își pune tot felul de întrebări.

“E ok să faci dragoste cu cel pe care l-ai întâlnit în aceeași seară când vrei ceva mai serios?”,  “Vi se pare normal că rolurile în societate s-au schimbat?”, “Cine ar trebui să plătească la prima întâlnire”?,  “Fetelor, voi cum ați reușit să îl țineți pe acel bărbat interesat?”, “Ce este considerat înșelat în anul 2023?”, “De câte întâlniri ai nevoie ca să te simți într-o relație?”. 

Pentru toate aceste întrebări, Xonia vine cu argumente. De exemplu, atunci când artista întreabă “De câte întâlniri ai nevoie ca să te simți într-o relație?”, face comparație cu ceea ce se întâmplă în această situație în America: “Am și eu o curiozitate! De câte întâlniri ai nevoie ca să te simți într-o relație! Una, două, trei, patru, cinci, zece? După ce ne pupăm, după ce petrecem o seară împreună. Adică în America e chestia asta cu datings, situationship. Aici cum e? Nu înțeleg!”, spune Xonia atunci când vorbește despre relații.

Ok, gata! Hai să vorbim deschis și să dăm totul pe față! Bărbaților, voi ziceți liniște și femei loiale, dar atunci când o găsiți, nu știți să o țineți. Care este motivul pentru care vă atrag relațiile toxice? Adică, când o femeie este bună, vă iubește, este amabilă, ține la voi, vă gătește, nu e bine, vă plictisiți. Dar dacă una este rea,  vă verifică, este indiferentă, clar nu vă iubește atât de mult sau cel puțin nu vă arată, pe aia o alegeți! Deci, fetelor, voi cum faceți când găsiți un bărbat bun, ca să îl țineți lângă voi?”, au mai fost câteva din întrebările și curiozitățile Xoniei. Iar cele care o urmăresc pe artistă lasă comentarii după fiecare caz în parte sau discuție stârnită.

Face afaceri cu fostul iubit 

Xonia a petrecut jumătate de an în America și Australia dar s-a întors din nou în România, pusă pe treabă. 

"Am fost plecată în America și Australia, 6 luni de zile nu am fost în țară, acum m-am întors.Curiozitățile sunt destul de mari... În America am lucrat la muzică nouă, am scris și am compus pentru alți artiști, am făcut și o piesă împreună cu un artist armenian, Suro, piesă se numește Halele, și tocmai ce am lansat-o. Este o piesă de pe albumul lui. Am făcut niște evenimente pentru niște branduri de lux, au ieșit foarte bine. Noi am găzduit și organizat evenimentul, am vrut să încerc altceva, să văd dacă îmi place”, a povestit Xonia.

Întrebată cât de bine a colaborat cu fostul său iubit, artista a avut numai cuvinte de laudă pentru acesta.

“Nu e vorba despre bani, prioritatea a fost să văd dacă îmi place și această direcție. Am fost curioasă, fostul meu iubit Michael, mi-a propus să facem acest lucru împreună și am fost ambițioasă să văd dacă pot face și asta. Suntem buni prieteni în continuare și am făcut și partea asta profesională. Momentan suntem foarte bine așa cum suntem!”, a mai adăugat frumoasă blondă, despre care nu se știe încă dacă are sau nu o altă relație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net