Bancnota banală care ne poate aduce o avere! Mulți români pot să o mai aibă acasă

Mulți dintre noi pot cădea în capcana de a crede că singurele monede valoroase sunt cele vechi de secole, sau chiar de milenii. Însă, în realitate, acest lucru nu este deloc adevărat! Chiar și unele monede și bancnote destul de noi ne pot aduce în buzunar sume uriașe!

Bancnotele care valorează o avere / foto: olx.ro
Bancnotele care valorează o avere / foto: olx.ro

Monedele și bancnotele vechi nu sunt deloc un hobby ieftin pentru colecționari, care sunt dispuși să scoată din buzunar chiar și sume uriașe, pentru anumite piese rare. Însă, o capcană în care mulți dintre noi cad este cea de a crede că singurele monede valoroase sunt cele extrem de vechi, însă acest lucru nu stă deloc așa în realitate!

Unele monede și bancnote, inclusiv din țara noastră, ne pot aduce o avere, în ciuda faptului că sunt destul de noi! De exemplu, o astfel de bancnotă extrem de valoroasă pentru colecționari este cea de 1.000 de lei, emisă în anul 1989!

Bancnota care ne poate aduce o avere

Această bancnotă are chipul lui Mihai Eminescu, iar faptul că au fost scoase din circulație cu atât de mult timp în urmă le face extrem de valoroase. Mai precis, o astfel de bancnotă poate fi găsită pe Internet, unde este scoasă la vânzare cu prețul de 30.000 de euro!

Desigur, acest preț poate fi influențat enorm de condiția în care se află bancnota, indiferent de care ar fi aceasta. Așa că dacă se întâmplă să găsim o astfel de bancnotă prin casă, este foarte important să avem grijă de ea!

Putem primi o sumă impresionantă pentru această bancnotă

O altă bancnotă extrem de valoroasă printre colecționari a fost pusă în circulație în anul 1994, iar acum ne poate aduce mii de lei!

Mai precis, este vorba despre simpla bancnotă de 10.000 de lei, care ne prezintă chipul lui Nicolae Iorga. Ea a fost scoasă din circulație încă din anul 2000, iar dacă ne-o dorim acum, trebuie să scoatem din buzunar aproape 3.000 de lei! Mai precis, ea se vinde pe Internet cu suma de 2.850 de lei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net