Castelul cu o istorie de 854 de ani a fost restaurat. Turiștii sunt fascinați de ceea ce se întâmplă aici

Castelul Dover din Kent, Anglia, este un adevărat magnet pentru turiștii care vin să îl viziteze anual. Are peste 800 de ani vechime și ascunde o poveste impresionantă.

Castelul Dover din Anglia
Castelul Dover din Anglia

Castelul Dover, o atracție impresionantă pentru turiști

Castelul Dover a fost construit de regele Henric al II-lea în secolul XII. A jucat un rol important în timpul celor două Războaie Mondiale, însă în anii 80, castelul a fost dezafectat, urmând ca ulterior să fie deschis pentru turiști. Vara, locul este destinația perfectă de vacanță pe care o aleg britanicii, dar și cei veniti din afară. În luna iulie se lansează o nouă atracție numită Castelul Dover sub Asediu.

„Va povesti despre cele mai dificile momente ale castelului, apărând coroana împotriva rebelilor englezi și a forțelor franceze în 1216-1217”, arată publicația thesun.co.uk.

Activitatea are rolul de a-i învăța pe elevi despre război și despre viața unui soldat care a explorat castelul în anul 1800. Astfel, turiștii vor putea vizita tunelurile reamenajate, unde se vor folosi efecte speciale, înregistrări video și proiecții pentru a avea parte de o experiență aproape reală. De asemenea, vizitatorii pot explora un spital subteran, complet dotat cu săli de operație și coridoare.

Castelul Dover, reinventat pentru turiștii pasionați de clădiri și zone istorice. Ce poți face aici

O altă atracție care îi impresionează de-a dreptul pe turiști, este Turnul Mare. Aici se poate intra în curtea medieval a regelui Henric al II-lea pentru a vedea mobilierul său bogat care a făcut istorie. Tot aici, turiștii vor întâlni personaje costumate cu care pot interacționa și alături de care pot avea ocazia de a călători în timp.

Castelul Dover, cu o vechime de 845 de ani a fost readus la viață pentru a oferi celor care vin aici, o experiență de neuitat. Pe TripAdvisor, locul a fost evaluat la 4,5/5 stele, iar fanii clădirii au lăsat peste 6.400 de recenzii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
vaza flori jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net