Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Grecia, în plin sezon estival. Turiștii trebuie să scoată o mică avere din buzunare

Cum deja s-a deschis sezonul estival, iar vacanța de vară se apropie cu pași repezi, românii încep deja să se grăbească să prindă rezervări în locațiile favorite de vacanță. Iar printre cele mai favorite locuri spre care se îndreaptă românii este Grecia, însă prețurile din acest an pot schimba rapid situația! Află alături de Click! ce sume uluitoare trebuie scoase din buzunar pentru o singură noapte de cazare!

Prețurile pentru o noapte pe insula Mykonos au explodat
Prețurile pentru o noapte pe insula Mykonos au explodat

Poate că încă nu ne dăm seama, dar o scurtă privire în calendar ne arată că nu ne mai desparte chiar mult timp până la vară. Odată cu această perioadă vine și vacanța deja tradițională, alături de familie sau prieteni. Iar după atâta timp, putem spune că există câteva destinații care au devenit favorite pentru turiștii din țara noastră, atât de-a lungul țării, cât și dincolo de granițele României.

O astfel de destinație este și Grecia, unde doar anul trecut au fost înregistrați peste un milion de turiști români. Însă, nu este deloc exclus ca acest număr uluitor să rămână o chestiune a trecutului, dacă ne uităm la ultimele prețuri pentru doar o singură noapte de cazare. De exemplu, în insula Mykonos, una dintre cele mai atractive destinații turistice din Grecia, nu este deloc exclus să scoateți peste 2.000 de lei din buzunar, pentru o noapte de cazare cu mic-dejun inclus. Atenție, acest preț include doar 2 adulți! Dacă luați și copiii cu dumneavoastră, suma va crește și mai mult! Iar aceste prețuri nu sunt doar la hoteluri de lux, ci și la cele cu doar 3 stele, unde prețurile pot ajunge la aceleași sume!

Creta, aproape la fel de scumpă precum Mykonos

Considerată de către multă lume drept cea mai frumoasă insulă din întreaga țară, nici în Creta prețurile nu sunt tocmai neglijabile. Deși o singură noapte de cazare nu ajunge la prețuri atât de piperate precum cele din Mykonos, turiștii români tot vor fi obligați să plătească în jur de 1.000 de lei, dacă vor să se bucure de condiții bune.

Pentru o vacanță în Grecia la „buget redus”, aveți la dispoziție și o destinație mai puțin cunoscută în circuitul turistic: insula Evia. Este a doua ca mărime după Creta, aceasta este foarte aproape de Atena și Thessaloniki, ambele putând fi vizitate cu ușurință, dacă aveți un sejur pe insulă. De asemenea, prețul pentru o noapte de cazare aici este în jur de 500 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net