Ce trebuie să îți pui în șosete în noaptea de Revelion. Așa vei atrage banii în noul an

Doar câteva ore ne mai despart de intrarea în 2024, iar o mulțime de românii au grijă să respecte cât mai multe tradiții și superstiții în această perioadă, în speranța că noul an va fi unul mai bun. Iar cei care vor să dea o mână de ajutor sorții au grijă să pună acest lucru în șosete, în noaptea de Revelion!

O mulțime de români pun bani în șosete, de Revelion
O mulțime de români pun bani în șosete, de Revelion

De la faimosul pește, până la struguri, ori diferite legume verzi, există o sumedenie de tradiții și obiceiuri legate de finalul de an, cât și începutul celui următor. Aceste obiceiuri, unele vechi chiar și de secole, ne promit că perioada următoare va fi una mai bună, plină de sănătate, noroc și bani! Iar o mulțime de români își pun încrederea în aceste obiceiuri!

Iar un lucru care nu ar trebui să ne mire să îl vedem atunci când mergem la petrecerea de Revelion este un anumit obiect pus în șosete! Mai precis, este vorba despre bani!

Potrivit superstițiilor din această perioadă, se spune că dacă ne punem bani în șosete, vom reuși să atragem bogăția de-a lungul anului următor! Așa că, cei care își doresc un 2024 plin de bani, își pun câteva monede, sau bancnote, în șosete!

Cum putem atrage banii în noul an

Desigur, mai există o mulțime de alte metode de a atrage banii în viața noastră, potrivit tradițiilor. De exemplu, se spune că dacă vrem un nou an prosper, trebuie să purtăm haine verzi în noaptea de Revelion! Această culoare, asociată în mod tradițional cu banii, ne poate oferi prosperitate în 2024!

Iar importanța culorii verde nu se rezumă doar la haine! Se mai spune că în noaptea dintre ani trebuie să mâncăm tot mai multe legume verzi, pentru ca banii să fie atrași în viața noastră! La fel precum hainele, acestea ar trebui să ne ofere un 2024 mult mai norocos, pe plan financiar!

Așa că, fie că punem bani în șosete, sau purtăm haine verzi, dacă căutăm tradiții ce ne promit bani în noul an, cu siguranță avem de unde alege!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net