Dieta care te ajută să pierzi 5 kilograme după Sărbători. Este extrem de ușoară și oricine o poate ține

Mai sunt doar câteva ore până la petrecerea de Anul Nou, iar după ce vom intra în 2024, probabil că vom observa că avem câteva kilograme în plus. Din fericire, putem apela la o dietă simplă de detoxifiere, care ne poate ajuta să revenim în formă.

Cum putem scăpa de kilogramele în plus după sărbători
Cum putem scăpa de kilogramele în plus după sărbători

În primul rând, pentru a da jos toată greutatea în plus pe care am luat-o în timpul sărbătorilor, trebuie să ne asigurăm că punem în farfurie îndeajuns de multe alimente bogate în calciu. Somonul este, de departe, cea mai bună opțiune în această perioadă de detoxifiere, la fel și spanacul, sau broccoli, ori brânza feta.

De asemenea, un alt lucru la care trebuie să avem grijă este să consumăm îndeajuns de multe alimente ce conțin acizi grași Omega 3. Astfel, nivelul de zahăr din sânge va fi ținut sub control, iar caloriile nu se vor depune sub forma grăsimii. Așa că, nu uitați să introduceți în meniu fasole, pește gras, avocado, mazăre, sau nuci!

Cum putem da jos kilogramele în plus după sărbători

Pentru a reuși să dăm jos kilogramele în plus, cel mai bine ar fi să mâncăm fructe până în ora 11:30, deoarece organismul nostru le va digera mai ușor în acel interval orar.

La prânz, ar trebui să avem în față doar o salată și o supă, iar după ora 18:00 ar trebui să evităm carbohidrații ce conțin amidon rezistent. Așa că, după această oră nu trebuie să mai mâncăm fasole, orez brun, sau cartofi.

Atunci când vine vorba despre masa de seară, cel mai bine este să punem în farfurie măcar trei legume, sau o salată consistentă. Este bine să mâncăm ceva cam la 2, sau 3, ore, pentru a evita scăderea energiei pe parcursul zilei. În plus, trebuie să renunțăm la carbohidrații din alimente precum orezul obișnuit, ori din pâine și paste. Aceștia nu ne oferă energie decât pentru o perioadă scurtă de timp.

Iar la fiecare 2 ore, cel mai bine ar fi să bem măcar un pahar de apă! Toate reacțiile chimice din corpul nostru au nevoie de apă pentru a fi duse la capăt cu succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net