Ce trebuie să pui în piftia de porc sau de pasăre pentru un gust genial. O linguriță din acest ingredient o face delicioasă

Deja ne mai despart doar câteva ore de petrecerea de Revelion, iar pentru cei mai mulți dintre români, această ocazie vine cu o masă la fel de îmbelșugată precum cea de Crăciun! Iar gospodinele care pregătesc în această zi piftie folosesc un truc genial pentru a-i da acesteia un gust deosebit!

Ce trebuie să pui în piftie pentru a fi delicioasă
Ce trebuie să pui în piftie pentru a fi delicioasă

Deja am ajuns și la finalul lui 2023, iar majoritatea românilor se află acum în toiul pregătirilor pentru petrecerea de Revelion. În această noapte, cât și mâine, pe mesele din țara noastră vor fi puse cele mai delicioase preparate tradiționale, la fel de spectaculoase precum cele de Crăciun!

Desigur, de la o masă tradițională din țara noastră nu poate lipsi și mult iubita piftie! Indiferent dacă este de porc, sau de pasăre, acest produs a devenit o prezență comună pe mesele românilor, cu ocazia marilor sărbători. Iar gospodinele care o pregătesc folosesc un truc genial pentru a-i oferi un gust incredibil!

Cum pregătim o piftie delicioasă

Mai precis, tot ce ne trebuie pentru a face o piftie de vis sunt câteva ingrediente banale! Este vorba despre hrean, amestecat cu puțină smântână, cât și cu oțet! O singură lingură din acest amestec banal va oferi piftiei, fie ea de pasăre, ori de porc, un gust incredibil, de care nu ne vom mai sătura!

Lingura cu acest amestec trebuie adăugată în piftie chiar înainte ca aceasta să fie pusă la închegat, iar odată ce vom pune preparatul în farfurie, vom vedea că el are un gust mult mai deosebit decât de obicei!

Pentru români, masa de Revelion este la fel de importantă precum cea de Crăciun, iar indiferent de prețurile din magazine, cea mai mare parte a lumii are grijă să aibă la masă preparate delicioase, tradiționale, la fel ca de sărbători. Se pare că, în aceste ultime zile din 2023, nu este deloc exlcus ca românii să scoată din buzunare între 500 și chiar și 1.000 de lei, pentru masa de Anul Nou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net