Lidia Fecioru, sfaturi de aur pentru noaptea dintre ani. Ce culoare trebuie să porți pentru a atrage banii

Deja ne mai despart doar câteva ore de petrecerea de Revelion, iar trecerea în anul nou este un moment important, pentru fiecare dintre noi. Iar potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, există unele tradiții legate de finalul anului, care ne pot aduce in 2024 de succes.

Lidia Fecioru ne oferă sfaturi pentru noaptea de Revelion
Lidia Fecioru ne oferă sfaturi pentru noaptea de Revelion

De la vâsc, până la hainele pe care le purtăm, există nenumărate tradiții și superstiții legate de finalul anului. Fiecare dintre noi probabil că respectă măcar câteva dintre aceste obiceiuri, iar Lidia Fecioru ne vorbește despre cum ne pot ajuta aceste tradiții în noul an, potrivit celor de la doctorulzilei.ro.

„Suntem multe naționalități în România și fiecare are bucățica lui. Și tătarii din România și lipovenii și maramureșenii, fiecare are câte o bucățică din fiecare. Îngroparea anului este o tradiție foarte benefică. La miezul nopții, lumea își face baie și se îmbracă frumos. Este ca un ritual de curățare.

Înainte, hainele pe care oamenii nu le mai purtau sau care erau vechi, erau scoase afară din casă. Oamenii își mai pun și vâsc în casă, sub lustră, și se sărută sub ea. Este o tradiție aducătoare de noroc”, ne spune Lidia Fecioru, conform sursei citate.

Ce culoare trebuie să purtăm în noaptea de Revelion

Potrivit Lidiei Fecioru, culorile au o simbolistică mult mai extinsă decât aveam noi impresia inițial, atunci când vine vorba despre tradițiile finalului de an. De exemplu, poate că știam deja că roșul ne aduce noroc, însă bioenergoterapeutul ne spune că auriul ne poate proteja de energii negative, în timp ce verdele ne poate aduce bani!

„Ne putem îmbrăca și în verde de Revelion, nu doar în roșu. Culoarea verde ne aduce bani. Dacă ne îmbrăcăm în auriu, vom fi protejați de toate energiile negative”, a spus Lidia Fecioru, conform sursei citate.

De asemenea, mai suntem sfătuiți să nu uităm de faimosul pește, nici de strugurii din noaptea de Revelion! „Peștele să nu lipsească de pe masă și nici strugurii. Să ne punem câte o dorință la fiecare boabă de strugure pe care o mâncăm. La fiecare bătaie a ceasului”, ne spune aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net