Ce trebuie să pui în brad, pentru a avea noroc anul viitor. Puțini știu asta

Încă din cele mai vechi timpuri, bradul de Crăciun a reprezentat, pentru toată lumea, o mare bucurie. Până la urmă, cum poți să simți mai bine spiritul sărbătorilor, dacă nu lângă brad? Tot de atâta timp există și numeroase tradiții și obiceiuri de care trebuie să ținem cont, dacă vrem să ne meargă bine în noul an, care ne bate la ușă.

Brad împodobit
Brad împodobit

Ce trebuie să pui în brad, pentru a-ți merge bine anul viitor

Împodobitul bradului se făcea, în trecut, cu covrigi, mere și nuci și parcă nimic nu se compara cu mirosul crenguțelor sale, în combinație cu atâtea bunătăți la care mai, mai că îți lasă gura apă! În zilele noastre există o mulțime de opțiuni legate de decorațiunile de brad, însă oricât de moderni am vrea să fim, uneori lucrurile tradiționale aduc cea mai mare bucurie. 

Dacă deja ai împodobit bradul de Crăciun cu de toate și ți-ai selectat decorațiuni cât mai alese și cât mai frumoase, mai poți adăuga una, fără niciun pic de efort. Mai mult, prezența ei în bradul tău va atrage, anul următor, numai noroc și prosperitate. 

Ca să-ți meargă bine în toate anul viitor și să ai mult noroc, trebuie să pui, în brad, o monedă. Leag-o cu ață roșie și folosește-o pe post de globuleț și vei vedea câte lucruri bune vei atrage în viața ta, în 2023!

Procesul este unul simplu și nu necesită deloc efort, așa că pentru a respecta această tradiție ai nevoie de doar 2 minute și o bucată de ață roșie. De asemenea, dacă vrei să atragi bogăția și prosperitatea în casa și în viața ta, pune sub brad o pușculiță, iar în ea pune și câțiva bani. În fond, ce farmec are o pușculiță goală?

Citește și - Țeapă de zile mari! A cumpărat bradul visurilor ei, însă când a deschis cutia a găsit cu totul altceva

Ce alte obiceiuri trebuie să urmezi, pentru a avea noroc anul viitor

Acesta nu este singurul obicei care îți aduce noroc. Există multe alte tradiții românești care ne învață cum să atragem tot ce e frumos și bun în viața noastră, anul viitor. 

De exemplu, poziționează bradul în cel mai sus colț al casei, pe partea dreaptă. În modul acesta îl vei avea mereu în zona bogăției, zonă din care, spun specialiștii, izvorăște bogăția, evident, dar și prosperitatea și norocul. 

La fel de important este să nu intrăm în noul an cu datorii, căci se spune că acestea ne vor urmări timp de 12 luni. Și cine și-ar dori să aibă datorii un an întreg? Dacă și tu ai de achitat datorii, înapoiază banii și fă tot posibilul să nu iei datoriile după tine, în anul care vine. 

În noaptea de Crăciun este bine să ai bani în buzunar, pentru a avea bani tot anul viitor. Această  regulă se aplică, an de an, și în noaptea de Revelion, din același motiv: pentru a atrage bogăția și lucrurile pozitive!

Ai grijă și la cei din jurul tău și la nevoile lor. Se spune că faptele bune făcute în Ajunul Crăciunului și în Ajunul Revelionului sunt cele care contează cel mai mult, mai ales dacă nu prea am făcut fapte bune tot anul!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net