Cum să păstrați prosoapele moi și pufoase. Indiferent de câte ori le spălați, vor arăta ca noi

Pentru fiecare dintre noi este o provocare să păstrăm prosoapele moi și pufoase mai mult timp. De cele mai multe ori, fără să ne dăm seama precis cum se ajunge aici, ele capătă o textură mai aspră, care pare mult mai dură pe piele decât era inițial. Din fericire, experții ne oferă câteva sfaturi pentru a evita această situație.

Trucurile care ne pot menține prosoapele moi și pufoase
Trucurile care ne pot menține prosoapele moi și pufoase

Tuturor ni s-a întâmplat să ne ștergem pe mâini și să observăm că prosopul pe care îl folosim are o textură cu totul diferită decât cea inițială. Mult mai aspru și mai dur pe piele, acest fenomen este unul destul de comun, iar indiferent de calitatea prosoapelor pe care le cumpărăm, tot putem să ajungem aici.

Din fericire, experții ne spun că există câteva modalități de a evita acest scenariu. Iar primul sfat este să nu spălăm prea des! Desigur, dacă ele trebuie sălate regulat, sau imediat după ce se murdăresc serios, din diferite motive. Dar nu trebuie să exagerăm și să le spălăm prea des, deoarece acest lucru le va afecta serios calitatea.

Cum să ne păstrăm prosoapele moi și pufoase

Un alt detaliu la care trebuie să avem grijă este că, atunci când spălăm prosoapele, nu trebuie să umplem complet mașina. Prosoapele, ca oricare alt obiect pe care îl vom pune în mașina de spălat, au nevoie de puțin spațiu pentru a putea intra în contact cu apa și cu detergentul. Altfel, vor rămâne murdare, iar calitatea lor va fi afectată.

Iar dacă tot vorbim despre spălat, este important să spălăm prosoapele doar cu alte prosoape. Textura acestora poate deteriora alte materiale mai fine și poate lăsa și multe scame pe restul hainelor. Cel mai bine este să spălăm prosoapele doar cu alte prosoape.

Metodele ingenioase pentru prosoape ca noi

Pe lângă aceste trucuri, mai putem să ne asigurăm că nu folosim prea mult detergent, atunci când spălăm prosoapele. Acesta le poate face să aibă o textură mai dură, așa că deși ne putem imagina că mai mult detergent este mereu o idee bună, în acest caz va avea exact efectul opus.

Aceste metode simple ar trebui să ne mențină prosoapele noi și pufoase o vreme mai îndelungată, iar atunci când le folosim, vor avea o textură plăcută, ca și când ar fi noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
crizanteme istock jpg
vegetables 5992673 1280 jpg
capra joshua medalie facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net