Cum ții gândacii departe de casă. Produsele naturale care alungă insectele

Sunt o problemă extrem de neplăcută, însă, din păcate, rămân una foarte comună. Mai precis, este vorba despre gândaci, care câteodată își fac apariția în casa noastră indiferent de cât de mult efort depunem pentru a menține totul curat. Din fericire, există câteva produse naturale care ne pot fi de mare ajutor în lupta împotriva gândacilor!

Metodele naturale prin care putem scăpa de gândaci
Metodele naturale prin care putem scăpa de gândaci

Cu toții știm deja cât de neplăcut este să ne trezim cu gândaci în casă. Iar cel mai neplăcut este faptul că există și situații în care aceștia își fac apariția în casele noastre chiar și atunci când depunem eforturi uriașe pentru pentru a menține curățenia în întreg apartamentul nostru.

Însă, partea bună este faptul că nu este nevoie să cheltuim bani pe diversele produse chimice din comerț, deoarece anumite produse naturale, pe care probabil că deja le avem în casă, pot fi utile împotriva gândacilor!

Natasha Wright, director tehnic la Braman Termite & Pest Elimination vorbește despre metodele naturale prin care putem ține gândacii la distanță! „Cei mai buni deteranți pentru gândaci pot fi ascunși în dulapul tău de bucătărie. De la zaț de cafea la detergent de vase, acești repelenți naturali te pot ajuta să te ocupi de dăunători într-un mod natural și permanent”, spune aceasta, potrivit clicksanatate.ro.

Metodele naturale prin care putem ține gândacii la distanță

Prima metodă naturală prin care putem ține gândacii la distanță este să amestecăm borax și zahăr, în proporție de 3:1. Acest amestec banal trebuie presărat în locurile unde am observat gândaci, ori în zonele din casă unde aceștia ar putea fi, cum ar fi sub chiuvetă, ori în spatele electrocasnicelor.

Un alt truc incredibil de simplu este să folosim apă și suc de lămâie! Tot ce trebuie să facem este să adăugăm 2 – 3 linguri de suc de lămâie în câțiva litri de apă, iar apoi vom spăla zonele unde apar gândacii cu acest lichid. De asemenea, mai putem să punem zaț de cafea în pahare mici de hârtie, care trebuie puse în borcane umplute cu apă. Aceste capcane vor atrage gândacii, așa că trebuie să le plasăm în zonele unde am văzut aceste insecte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
herastrau jpg
Odihnă, flori, somn jpg
folie aluminiu shutterstock1 jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
sare borcan istock jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net