El este «Preotul Iubirii!» A ajutat mii de cupluri să se cunoască

Părintele catolic Fernando Cuevas, din orașul Valencia, a fost supranumit „Preotul Tinder” sau „Preotul Iubirii ” datorită recordului său impresionant de persoane pe care le-a ajutat să se cupleze. El are la activ 270 de căsătorii și 0 divorțuri.

Preotul Fernando Cuevas a unit sute de cupluri catolice
Preotul Fernando Cuevas a unit sute de cupluri catolice

Citește și: Absurditate fără limite! Un preot rus îi învață pe soldați cum să ucidă cu evlavie

Fernando Cuevas a devenit Cupidon pentru cupluri, în urmă cu 14 ani

Cariera de Cupidon a preotului Fernando Cuevas a început în urmă cu 14 ani. El se plimba cu un tânăr catolic practicant pe nume Salva, când a fost abordat de un grup de tinere. Impresionat de frumusețea fetelor și știind că împărtășesc valorile lui catolice, Salva i-a cerut preotului să i-o prezinte una dintre ele, relatează publicația Oddity Central.

Cinci luni mai târziu, tânărul s-a căsătorit cu una dintre fete, Geles, o studentă la Arte Plastice. Atunci a început cariera lui Cuevas, supranumit  „Preotul Tinder” – după celebra aplicație online de matrimoniale. Și-a luat foarte în serios acest rol, simțind că este datoria sa să îi ajute pe catolici să își găsească iubirea și s-a bucurat de-a lungul anilor de un succes colosal.

Vezi și: Părintele Visarion Alexa era prieten de doi ani cu femeia care îl acuză de agresiune sexuală

El susține că societatea occidentală devine din ce în ce mai secularizată și că tinerilor de religie catolică le este greu să întâlnească persoane care să le împărtășească valorile și credințele lor de bază. Așa că, Fernando Cuevas și-a luat responsabilitatea de a-i ajuta.

Nu își asumă responsabilitatea pentru fericirea lor

Despre ceea ce caută femeile atunci când vor un partener potrivit, părintele Fernando susține că pe locul 1 este înălțimea. Bărbatul trebuie să fie mai înalt decât femeia și să aibă locul de reședință în apropiere. Indiferent cât de bine arată împreună, dacă doi posibili iubiți locuiesc departe unul de celălalt, este puțin probabil ca relația să funcționeze.

Iată și: Cel mai iute ardei din lume crește la Buzău! Soiul românesc, invenția unui preot

Părintele Fernando își petrece mult timp analizând aceste detalii, acordând o atenție deosebită trăsăturilor și personalității candidaților și, odată ce observă o potrivire bună, trimite fiecăruia un dosar cu informațiile și pozele celeilalte persoane. „Dacă amândoi sunt de acord, eu îi dau bărbatului numărul de telefon al fetei, cu condiția ca el să o sune în 24 de ore, iar acolo se termină treaba mea”, a declarat el, pentru ziarul El Español.

Află și: Preot condamnat la închisoare, după ce a lovit intenționat un pieton

Fernando Cuevas și-a construit o reputație printre catolicii singuri, nu numai în Spania, ci și în alte țări. Primește solicitări zilnice de la oameni care caută dragostea și încearcă să-i ajute pe toți.

Te-ar putea interesa și: Sufocat de căldură, un preot a oficiat Liturghia în mare, la bustul gol!Fapt divers

El susține că este responsabil pentru mii de relații reușite. Cu toate acestea, părintele nu își asumă responsabilitatea pentru fericirea cuplurilor pe care le-a potrivit. A avut doar inspirația să-i prezinte unul altuia, dar nu i-a sfătuit niciodată despre relații sau căsătorie, așa că meritul este tot al lor.

El este convins că succesul cuplurilor sale se datorează faptului că aceștia „sunt oameni foarte spirituali și sunt obișnuiți să dăruiască și să se dăruiască”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
FotoJet jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
horoscop bani jpg
image
image
image
image
image
image
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
FotoJet jpg
Nella Pignatelli webp
cub toma caragiu png
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP