Fructul care te poate ajuta să adormi imediat. Consumă-l înainte de a te pune la somn și vei dormi ca un bebeluș

Există o mulțime de oameni în țara noastră care au probleme cu somnul, iar în această perioada dominată de caniculă extremă, ne este din ce în ce mai greu să adormim. Desigur, știm cu toții cât de crucial este pentru sănătatea noastră să ajungem la acele 8 ore de somn recomandate de către specialiști, în fiecare noapte. Însă, dacă insomnia ne dă bătăi de cap, există un fruct care ne poate ajuta să adormim mai ușor: kiwi!

Simplul kiwi este extrem de util în lupta cu insomnia
Simplul kiwi este extrem de util în lupta cu insomnia

Poate că am rămâne surprinși să aflăm cât de multe persoane există în țara noastră care au, în mod constant, probleme cu somnul. Iar în această perioadă de vară, dominată, după cum simțim cu toții, de caniculă extremă, devine din ce în ce mai dificil să avem parte de un somn odihnitor, iar mulți dintre noi stăm în pat, cu ochii pe pereți, ori în telefon, așteptând să ni se facă somn. Iar în privința efectelor negative ale lipsei de odihnă, deja știm cu toții la ce pericole ne expunem dacă nu atingem măcar acele 8 ore recomandate de către specialiști.

Ei bine, dacă vrem, pe bună dreptate, să evităm posibilele complicații care pot apărea de la diferitele medicamente împotriva insomniei, există un fruct banal care ne poate veni în ajutor!

Kiwi poate fi de ajutor în lupta cu insomnia

Este vorba despre micul kiwi, cunoscut drept un adevărat somnifer natural! Conform studiilor, doar 2 kiwi consumate cu o oră înainte să ne culcăm ne pot ajuta enorm în lupta cu insomnia! Iar dacă continuăm această „dietă” măcar vreme de o lună, vom observa că somnul nostru este mult mai odihnitor și lung!

Acest fruct micuț, ce poate fi găsit la absolut orice supermarket din țara noastră, ne poate ajuta să adormim mai repede, iar somnul nostru va fi mai odihnitor și adânc! Desigur, efectele benefice ale acestui fruct nu se termină aici!

Un singur kiwi poate să aducă în organismul vostru un conținut mai mare de vitamina C decât o întreagă portocală! Iar consumul regulat de kiwi poate să reducă riscul de a fi loviți de răceală!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net