Greșeala din timpului dușului care îți poate afecta sănătatea. Nu ai voie să faci niciodată acest lucru

Poate că nu mulți dintre noi se gândesc prea mult ce fac (sau nu) în timpul dușului, dincolo de faptul evident că încercăm să ne curățăm corpul cât mai bine. Însă, potrivit specialiștilor, ar exista un obicei absolut banal care, de fapt, ne poate provoca probleme serioase! Deși poate părea ciudat, acest lucru simplu ne poate afecta serios sănătatea, așa că află alături de Click! despre ce este vorba, pentru a te putea proteja mai bine!

Nu trebuie să ne spălăm pe dinți în timpul dușului
Nu trebuie să ne spălăm pe dinți în timpul dușului

Poate că nu foarte mulți dintre noi stau prea mult pe gânduri, atunci când vine vorba despre dușuri. În principiu, acestea sunt o parte deja banală a rutinei noastre zilnice, iar dincolo de scopul lor evident, de a ne menține igiena corporală, probabil că nu dăm vreo mare importanță dușului. Însă, potrivit experților, se pare că un obicei absolut banal făcut în timp ce ne spălăm poate avea consecințe grave pentru sănătatea noastră! Este vorba despre spălatul pe dinți în timpul dușului!

Da, datorită ritmului tot mai rapid al vieții noastre de azi, o mulțime de oameni încearcă să „împuște doi iepuri dintr-o lovitură”, iar în timp ce fac duș, se și spală pe dinți. Însă, potrivit informațiilor oferite de către cei de la The Mirror, pot exista efecte adverse serioase! De exemplu, ne putem contamina cu diverse bacterii, sau germeni, dacă ne spălăm pe corp și în gură cu aceeași apă.

Nu trebuie să ne spălăm pe dinți în timp ce facem duș

Potrivit renumitului medic dentist Payal Bhalla, germenii pe care îi putem introduce în gură, atunci când folosim aceeași apă ca pentru spălatul pe corp, pot să ne scadă sistemul imunitar, iar, în cele din urmă, să ne provoace diferite boli.

Pe lângă acest lucru, există și riscul ca periuța noastră de dinți să se strice mult mai repede. Datorită faptului că la duș folosim, firește, apă mult mai caldă decât atunci când ne spălăm pe dinți, periuța se poate deteriora rapid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
otet de mere jpg
dali
copil bolnav de rujeola pojar foto shutterstock jpg
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net