Greșeala uriașă pe care românii o fac la micul dejun. Prof. Vlad Ciurea: „Mulți au acest obicei”

Cum cei mai mulți dintre noi ne confruntăm cu un ritm de viață din ce în ce mai rapid, putem ajunge în situația în care facem totul în viteză, dornici de a ne încadra în program. Însă, din păcate, această grabă poate avea efecte negative asupra sănătății noastre. Iar conform profesorului Vlad Ciurea, o mulțime de români fac acest lucru în fiecare dimineață, fără să își dea seama cât de greșit este! Află mai multe detalii alături de Click!

Cafeaua nu trebuie niciodată băută pe stomacul gol, dimineața
Cafeaua nu trebuie niciodată băută pe stomacul gol, dimineața

Nu este deloc un secret pentru niciunul dintre noi că ne confruntăm cu un ritm de viață din ce în ce mai rapid, în care trebuie să facem cât mai multe lucruri pe fugă. Ei bine, după cum ne putem imagina, acest lucru poate avea consecințe negative pentru sănătatea noastră, iar acestea vor deveni din ce în ce mai vizibile pe măsură ce rămân netratate. Ei bine, potrivit informațiilor celor de la romaniatv.net, renumitul profesor Vlad Ciurea ne vorbește despre un obicei greșit, pe care cei mai mulți români îl au.

În primul rând, potrivit acestuia, nu este bine să mâncăm imediat după ce ne trezim! Organismul nostru trebuie să se obișnuiască cu mișcarea, apoi să facem duș și să ne îmbrăcăm, deoarece plăcerea pe care o vom simți când ne privim în oglindă are efecte mentale benefice, ce ne vor relaxa. Iar poate că cea mai comună greșeală a românilor, în concepția acestuia, este faptul că bem cafea imediat ce ne trezim!

Cafeaua nu trebuie să fie prima băutură din zi

Conform profesorului doctor Vlad Ciurea, cafeaua nu trebuie să fie prima noastră băutură din zi, mai ales pe stomacul gol, „deși majoritatea românilor au acest obicei”, declară acesta conform sursei citate. Potrivit acestuia, primul lucru pe care trebuie să îl bem dimineața este apă plată!

Aceasta nu trebuie să aibă gheață, ori alte ingrediente adăugate, ci să fie apă simplă! Creierul nostru va funcționa mult mai eficient dacă consumăm sufiecientă apă pe zi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net