În ce loc al casei trebuie să pui bradul. Vei atrage norocul și mulți bani

Bradul de Crăciun, principala atracție a acestei sărbători, poate aduce multă prosperitate și noroc atât timp cât este așezat în locul potrivit din casă. 

image

Experții în Feng Shui mereu ne sfătuiesc să ne amenajăm locuința cât mai corect, dacă nu dorim ca ea să devină un loc al energiilor negative. Modul în care organizăm casa și poziționăm obiecte cheie contează foarte mult și pentru starea de spirit. 

Unde așezăm corect bradul de Crăciun 

Nu doar modul în care așezăm oglinzile sau plantele în casă contează pentru o energie pozitivă, ci și locul în care alegem să punem bradul împodobit de Crăciun. 

În lumea Feng Shui-ului, arta și știința ne învață cum să aranjăm lucrurile astfel încât să fim în echilibru și armonie. De asemenea, este important ca pomul de iarnă să fie așezat după principiile Feng Shui. 

Locul potrivit pentru un brad de Crăciun este fie în zona Bogăției, a Renumelui sau a Familiei din locuință, întrucât acestea susțin prin elementele Lemn și Foc. 

Zona Bogăției este localizată în camera din colțul din stânga sus al casei sau oricare încăperi. 

Vizavi de ușa de la intrare se află Zona Bogăției. Formele triunghiulare din zonele respective sporesc prosperitatea financiară.  Cât despre zona Familiei se află localizată în partea stângă a casei. 

Nu putem ignora faptul că nu toată lumea poate poziționa pomul de Crăciun în unul din locurile recomandate mai sus. Depinde și de designul casei, dar și de dorința familiei de a-l așeza mereu în sufragerie, acolo unde priveliștea poate deveni fascinantă. 

Din fericire, există și alte recomandări din Feng Shui, dacă nu poți, din diverse motive, să îl așezi în zona Bogăției, a Renumelui sau a Familiei din casa ta

În acest caz, cu ușurință pomul de Crăciun poate fi plasat într-o altă zonă benefică a casei. Mai concret, se poate așeza în zona de nord sau în apropierea unei ferestre. 

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net