Mai bună decât apa! Băutura care te poate hidrata chiar mai mult decât un pahar de apă

Deja nu mai este un secret pentru niciunul dintre noi că hidratarea este crucială pentru starea de sănătate a organismului nostru. Iar atunci când vine vorba despre lichidele cele mai utile, apa este, indiscutabil, „campionul”, cel puțin în opinia celor mai mulți dintre noi. Însă, spre surprinderea tuturor, experții ne spun că există un lichid chiar mai bun decât apa: laptele degresat! Află mai multe detalii alături de Click!

Laptele degresat ar fi mai eficient decât apa
Laptele degresat ar fi mai eficient decât apa

Cu siguranță că fiecare dintre noi știe deja cât de importantă este hidratarea, atunci când vine vorba despre starea de sănătate a organismului nostru. De la simpla senzație de sete, până la organele noastre interne, totul în corpul nostru poate fi ajutat să se regleze, atunci când consumăm îndeajuns de multe lichide, de-a lungul unei zile. Iar atunci când vorbim despre care sunt lichidele cele mai utile pentru a ne hidrata eficient, cu siguranță că apa deține titlul de „campion”, cel puțin în opinia celor mai mulți dintre noi.

Însă, potrivit informațiilor oferite de către cei de la atlas-geografic.net, există alt lichid care ar fi chiar mai util decât apa! Este vorba despre laptele degresat! Conform unui studiu realizat de către cercetători de la Universitatea Andrews, din Scoția, laptele degresat ar hidrata corpul mult mai eficient decât apa, iar chiar și sucul natural de portocale ar reuși să depășească lichidul fără de care credeam, până acum, că nu putem supraviețui!

Laptele degresat ar fi mai eficient decât apa în hidratarea corpului

Desigur, experții ne atenționează că asta nu înseamnă că trebuie să eliminăm apa din viața noastră și să trecem exclusiv pe lapte. Aceste lichide conțin și zahăr, carbohidrați, ori grăsimi. Iar în cazul laptelui, poate că deja știm că există o mulțime de persoane care au probleme în a digera eficient lactoza.

Băuturile cu un conținut scăzut de zahăr ori grăsimi pot menține organismul hidratat o perioadă lungă de timp. Însă, un ultim lucru la care trebuie să fiți atenți este că, pe termen lung, puteți crește în greutate dacă consumați constant lapte, sau chiar și suc de portocale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emmanuel Macron voteaza la alegerile legislative din Franta FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
chirie mare britania jpg
avion jpg
plaja pixabay1 jpg
liceeni bacalaureat examen bac foto mediafax
bacalaureat jpeg
bord masina jpg
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net