Meseria i-a afectat viața amoroasă. De ce se plânge o femeie electrician: „Bărbații cred că am...”

O femeie a ajuns să se lovească de o problemă bizară din cauza meseriei de electrician. Pe numele ei Reina, aceasta a mărturisit că întâmpină o mulțime de probleme în viața amoroasă din cauza profesiei sale, iar motivul este unul surprinzător. Atunci când bărbații aud că este electrician, presupun că este „ușor abordabilă”, potrivit acesteia. Aceasta a vorbit despre problemele sale pe rețelele de socializare.

Meseria de electrician a cauzat probleme femeii / FOTO: Freepik
Meseria de electrician a cauzat probleme femeii / FOTO: Freepik

Femeia electrician, pe numele ei Reina, vorbește adesea pe rețeaua de socializare Tik Tok despre experiențele din viața ei, folosind numele de utilizator @reinareads. Potrivit informațiilor oferite de către PRO TV, ea dorește să arate lumii cât de nefondate sunt unele stereotipuri încă existente pe glob, muncind cu succes într-o meserie considerată în mod tradițional „bărbătească”. Însă deși femeia este un electrician de succes, problemele din viața ei încep de abia după orele de muncă.

Potrivit acesteia, meseria pe care o are i-a afectat serios viața amoroasă, dintr-un motiv la care nu mulți dintre noi ne-am gândi! Reina spune că atunci când bărbații află că este electrician, „cred că sunt ușor abordabilă”. Într-un clip de pe rețeaua de socializare Tik Tok, vizionat până în acest moment de pete 7.000 de persoane, femeia a mărturisit că bărbații presupun că trebuie să aibă standarde scăzute și puține pretenții.

Problemele nebănuite provocate de meseria de electrician

Mărturisirea Reinei a surprins din plin miile de utilizatori Tik Tok care au urmărit videoclipul postat de aceasta, iar alte femei cu meserii similare au lăsat comentarii de susținere pentru aceasta. Pentru a face haz de necaz, femeia a pus apoi pe fundal o melodie populară pe TikTok, al cărui titlu se traduce prin „coboară-ți așteptările la zero”.

În videoclipul postat de aceasta, pe lângă comentariile de la colege de breaslă, au fost și bărbați care dorit să profite de ocazie, unul dintre ei comentând că „instalatorii și electricienii sunt cei mai buni parteneri pentru o întâlnire”, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net