Motivul pentru care un buzoian are datorii de 1.2 milioane de lei la bugetul local

Fiecare dintre noi a fost, la un moment dat, în situația de a avea de plătit o datorie. Fie că ne-am împrumutat la rude, la un prieten, ori chiar la bancă, mai mult ca sigur am fost nevoiți să returnăm niște bani. Însă, dacă sumele împrumutate ni se păreau, la vremea respectivă, mari, ei bine, un buzoian a reușit să ne depășească pe noi toți! Acesta are de plătit peste 1.2 milioane de lei către bugetul local!

Buzoianul are datorii de peste 1.2 milioane de lei
Buzoianul are datorii de peste 1.2 milioane de lei

Cel mai probabil că fiecare dintre noi s-a aflat, la un moment dat, în situația neplăcută de a acumula o datorie. Poate că ne-am împrumutat la rudele noastre, ori am cerut bani unui prieten, ori, am fost nevoiți să apelăm la un împrumut bancar, mai mult ca sigur a existat momentul în care a trebuit să returnăm o sumă de bani. Poate că la momentul respectiv, suma ni se părea una semnificativă, necesitând multe eforturi pentru a o returna. Ei bine, un buzoian ne servește drept exemplu (negativ), atunci când vine vorba despre sume de bani datorate altcuiva.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, bărbatul are datorii către bugetul local de peste 1.2 milioane de lei, iar modul în care a acumulat această sume este absolut terifiant! Totul s-ar datora amenzilor primite în baza Legii 61/1991, ce se referă la normele de conviețuire socială. Buzoianul ar fi atras persoane cu scopul practicării de relații sexuale, pentru a obține foloase materiale.

3 persoane din Buzău datorează împreună 2.2 milioane de lei

Potrivit sursei citate, Direcția Economică a Primăriei Municipiului Buzău a creat un top al debitorilor.

„Top 3 debitori cu debit format din amenzi persoane fizice: 1 - 1.209.506 lei (debitor aflat în insolvabilitate); 2 - 548.245 de lei (debitor aflat stare de insolvabilitate); 3 - 479.835 de lei (debitor aflat în stare de insolvabilitate). 1 - 920.729 de lei (debitor aflat în executare: somaţii, popriri); 2 - 244.830 de lei (debitor aflat în executare: somaţii, popriri, sechestru); 3- 89.132 de lei (debitor aflat în executare: somaţii, popriri)”, spune Direcția Economică, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net