Mută 4 bețe de chibrit pentru a crea 3 pătrate. Reușești să rezolvi problema din prima?

Rezolvarea unui test de inteligență poate fi cel mai plăcut mod de a începe ziua pentru oricine. Astăzi vă prezentăm o provocare ceva mai grea, cu care vă puteți antrena creierul. Doar 1 din 100 de persoane reușeste să rezolve provocarea din prima încercare. Ce trebuie să faci? Mută patru bețe de chibrit în așa fel încât să formezi trei pătrate.

Mută 4 bețe de chibrit pentru a crea 3 pătrate
Mută 4 bețe de chibrit pentru a crea 3 pătrate

O problemă de perspicacitate cu beţe de chibrit dă mari bătăi de cap pe reţelele de socializare. Pentru că, de foarte multe ori, suntem măcinați de rutina zilnică, testele de inteligență și puzzle-urile de tip iluzii optice au început să aibă mare succes pe internet. Motivul este simplu. Deși uităm de multe ori să ne mai punem mintea și creativitatea la muncă, creierul nostru este dornic să lucreze.

Astăzi, provocarea este următoarea: mută patru bețe de chibrit în imaginea prezentată mai sus, pentru a forma trei pătrate. Pare simplu, nu? Însă, deși ar putea banal sau ilogic la prima vedere, nu mulți reușesc să rezolve problema din prima încercare.

Acest test este ideal pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească coeficientul de inteligență și abilitățile mentale de rezolvare a problemelor logice. Bineînțeles, unele teste vă cer să mutați 1 bețișor pentru a rezolva puzzle-ul, altele vă cer să mutați 2, însă ne-am gândit ca astăzi să propunem un test puțin mai dificil. Ai reușit? Nu te da bătut, sigur poți duce provocarea până la capăt dacă acorzi mai multă atenție. Dacă nu ai reușit și vrei să știi ce bețe trebuie mutate, îți vom prezenta noi soluția mai jos.

Ce bețe de chibrit trebuie mutate

Rezolvare test
Rezolvare test

Nu a fost chiar așa ușor, nu? Această provocare face parte dintr-o serie de teste cu bețe de chibrit care sunt concepute pentru a antrena inteligența și abilitățile cognitive. Rezolvarea cu succes a acestui tip de puzzle necesită o gândire rapidă și analiză atentă a imaginii date. Dacă ai reușit să-ți dai seama de mutare, felicitări!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net