O tânără din Indonezia, uimită de ce a găsit în România: „Majoritatea românilor consumă mult alcool”

tânără din Indonezia a trăit un adevărat șoc atunci când a venit în România pentru a urma o facultate. După câteva luni petrecute la Iași, aceasta a rămas uimită de obiceiurile pe care le au românii.

Foto: Capturi de ecran/ Sursă: IG @chiteki__
Foto: Capturi de ecran/ Sursă: IG @chiteki__

„Majoritatea românilor consumă mult alcool”

Tinerii din străinătate au fost mereu atrași de universtitățile de la noi, motiv pentru care au ales să se mute aici pentru a urma o facultate. Printre studenții din occident se numără și o tânără din Indonezia care susține că a trăit un șoc atunci când a văzut obiceiurile culturale ale românilor. Prin intermediul unui clip video pe care l-a publicat pe TikTok, studenta a povestit că a rămas surprinsă de faptul că în România se găsește peste tot alcool și că majoritatea românilor consumă diferite băuturi alcoolice în timpul zilei.

„Consumul de băuturi alcoolice e foarte normal. Aproape toate supermarketurile și restaurantele le vând, inclusiv vin și bere. Majoritatea românilor consumă mult alcool, și o doză sau două de bere, de multe ori, nu are efect asupra lor”, a povestit tânăra.

„Am fost foarte surprinsă”

Pe de altă parte, femeia din Indonezia a mai dezvăluit că a avut un șoc atunci când a văzut că medicii poartă tatuaje pe mână, întrucât în țara ei natală acest lucru este complet interzis. Mai mult, ea susține că nu este normal ca cei îndrăgostiți să se sărute în văzul tuturor, dar a surprins-o și faptul că în România sunt mai multe femei decât bărbați, care fumează.

„Când am vizitat o clinică medicală, am fost foarte surprinsă să văd că medicul avea un tatuaj destul de mare pe mână. În Indonezia, nu există o regulă scrisă conform căreia medicii nu pot avea tatuaje. Până acum nu am întâlnit niciodată un medic cu un tatuaj.

Când am venit prima dată în România, am fost surprins să văd un cuplu tânăr sărutându-se în autobuz, acest lucru nu este comun în Indonezia.

Există un stereotip conform căruia femeile care fumează nu sunt bune, așa că am fost foarte surprinsă să văd multe femei fumând în locuri publice când am fost în România”, a mai spus tânăra, în videoclipul pe care l-a publicat pe TikTok

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net