Toaletă publică la preț de apartament, în centrul stațiunii Sinaia! Ce „știe” să facă WC-ul inteligent

Turiștii care vizitează orașul-regal Sinaia se pot mândri că, atunci când au nevoie la baie, pot beneficia de serviciile unei toalete „inteligente”. Și nu orice WC smart, ci unul la preț de garsonieră sau, chiar, apartament!

Peste 50.000 de euro ar fi costat această toaletă publică din Sinaia. foto: brasov.net
Peste 50.000 de euro ar fi costat această toaletă publică din Sinaia. foto: brasov.net

Prețul fabuloasei toalete a fost de peste 50.000 de euro

Banalul WC public ar fi costat, potrivit gandul.ro, aproximativ 52.000 de euro! Toaleta, montată în centrul stațiunii montane, unde fosta Familie regală a României avea reședința de la Peleș, arată absolut normal, funcțiile suplimentare constând într-o ușă automată și spălarea/ uscarea vasului și a podelei după fiecare utilizare. Mai mult, există și senzori care activează un pulverizator de parfum ambiental.

Citește și: Polițiștii antidrog, surprinși când au ajuns în baia unui traficant român! Acesta nu apucase să tragă apa

Într-o perioadă, și în București erau montate astfel de toalete, mult mai civilizate decât clasicele eco-toalete din plastic, care emanau un miros pestilențial, resimțit în proximitate. Ce-i drept, în Capitală, aceste module aveau dimensiuni reduse.

Altfel, în Sinaia structura este sub forma unui container, întrucât permite și accesul persoanelor cu dizabilități. Conform sursei citate, același model de toaletă, cu valoare de garsonieră, ar mai exista și prin alte localități de interes turistic.

Vezi și: Noi dezvăluiri comice despre Donald Trump. De ce era înfundată mereu toaleta de la Casa Albă

Brașovul, de exemplu, beneficiază de o toaletă - smart, achiziționată de administrația locală, contra unei sume similare, de 55.000 de euro! Conform presei locale din oraș, brașovenii au fost oripilați de investiția aleșilor lcoali, întrucât la nici o lună de la instalarea „minunii”, containerul s-ar fi transformat într-un focar de infecție, în lipsa unei întrețineri corespunzătoare. Semn că și deșteptăciunea unei toalete, indiferent de valoarea de achiziție și de specificațiile garantate, are limitele ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net