Veste bună pentru românii care stau la curte! Soluția banală care te scapă de căpușe conține doar două ingrediente

Odată cu sosirea vremii calde, a venit și vremea ieșirilor în natură, iar în cazul românilor care stau la curte, aceștia vor dori, mai mult ca sigur, să profite din plin de spațiul verde pe care îl au la doar câțiva pași distanță. Însă, din păcate, un pericol constant pe care trebuie să îl avem în vedere este cel prezentat de căpușe. Din fericire, Click! vă oferă o soluție extrem de simplă pentru a rămâne în siguranță!

Soluția banală care te scapă de căpușe
Soluția banală care te scapă de căpușe

Cum scăpăm de căpușe

Deja putem simți cu toții că temperaturile din termometre rămân unele destul de ridicate. Iar odată cu perioada caldă a anului, a venit și momentul ieșirilor în natură. Fie că este vorba despre parcurile din apropiere, ori despre drumeții în sălbăticie, cei mai mulți dintre români vor dori să aibă parte de aer curat.

Însă, din nefericire, în țara noastră există un pericol constant pe care trebuie să îl avem în vedere, atunci când ne întindem pe iarbă, ori ne plimbăm câinele prin parc: căpușele. Iar mai ales românii care stau la curte și, inevitabil, vor dori să stea cât mai mult acolo, sunt predispuși să fie mușcați de aceste insecte.

Există, totuși, o soluție simplă, care ne poate apăra de aceste insecte! Iar dacă vă temeți că va fi nevoie să cheltuiți bani și să vă rupeți din timul vostru liber, nu aveți de ce să vă faceți griji! Este vorba despre o simplă soluție cu doar 2 ingrediente: apă și alcool formic!

Soluția pentru căpușe este una extrem de ieftină

Un litru de alcool formic vă va scoate din buzunar undeva în jur de 32 de RON, iar raportul dintre cele 2 ingrediente este de 1 la 1. Așa co doar amestecați-le, având grijă ca soluția să fie într-o sticlă căreia îi puteți atașa un pulverizator. Apoi, după ce ați amestecat cele 2 ingrediente, doar pulverizați amestecul pe haine și pantofi!

Iar dacă vă temeți că această combinație poate face probleme animalului vostru de companie, nu aveți de ce să vă faceți griji! Doar căpușele vor simți nevoia să se țină la distanță de voi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net