Vrei să arăți mai tânără? Iată câteva trucuri de modă care te vor ajuta

Ultima actualizare:

Multe femei aleg, de cele mai multe ori, să poarte și să combine lucrurile în funcție de obiceiurile care s-au dezvoltat cu mulți ani în urmă. Însă, tânăra generație o face într-un mod diferit, iar, dacă ești dispusă să faci un mic efort și să renunți la vechile obiceiuri, aceste mici trucuri de modă te va ajuta să arăți mult mai tânără!

Trucuri de modă de care să ții cont dacă vrei să arăți mai tânără / Foto: Freepik
Trucuri de modă de care să ții cont dacă vrei să arăți mai tânără / Foto: Freepik

Vrei să arăți mai tânără pentru propria ta stare de bine, cât și pentru cei pe care îi iubești? Cu siguranță, la veșnicie nici o femeie nu are acces, dar, cu aceste mici trucuri de modă, vei reuși să te simți mult mai bine în pielea ta și cu câțiva ani mai tânără!

Pantofii

Dacă ți-ai achiziționat o rochie elegantă, sau un costum și te pregătești să pleci la un eveniment, sau pur și simplu să ieși în oraș, dar scoți din cutie o pereche veche de pantofi, pe care îi ai de ani buni, ei bine, tocmai ai făcut o greșeală. Pantofii sunt o piesă de rezistență în ținuta unei femei, iar, dacă nu ții cont de tendințele actuale, impresia pe care vrei să o dai, din păcate, nu va fi cea dorită.

De asemenea, nu există femeie care să nu se simtă frumoasă într-o pereche nouă de pantofi. Bineînțeles, dacă nu este un eveniment important sau o întâlnire, poți opta întotdeauna pentru o pereche de adidași sau ghete. Dar, să fim sincere, ne simțim mult mai elegante și mult mai atrăgătoare atunci când încălțăm un pantof cu toc.

Accesoriile

În ciuda faptului că, în anii 1980-1990, se credea că accesoriile, mai ales gențiile și pantofii, trebuie să fie în contrast cu ținuta principală, vremurile s-au cam schimbat. Da, este adevărat că nu poți avea pe tine 10 culori, dar, dacă alegi, de exemplu, o pereche de pantofi și geanta de aceeași culoare, totul va arăta impecabil. Nu mai este actuală nici ideea că „negrul merge cu orice”, așa că fii mai îndrăzneață și alegeți accesoriile cu cele mai nebunatice culori.

Eșarfa

În filmul „Celle que vous croyez”, nemaipomenita Juliette Binoche arată cum o franțuzoaică adevărată își leagă eșarfa: fără oglindă, pe fugă. De asemenea, eșarfa este un accesoriu care nu se va demoda niciodată și asta pentru că pot scoate din banal orice ținută!

Poți purta eșarfa la gât, pe cap, o poți agăța de geantă, o poți purta ca șal, sau, în zilele călduroase de vară o poți transforma în topuri asimetrice. Ce să o mai lungim, este clar pentru toată lumea că fiecare dintre noi are nevoie de câteva eșarfe în sertarul cu accesorii. Totodată, în prezent, acestea se pot găsi în diferite culori și cu diferite modele, așa că le poți accesoriza la orice îmbrăcăminte.

Cămășa

Astăzi, cămășile obișnuite sunt un atribut esențial al garderobei feminine și multe au diverse idei de cum ar trebui să le poarte. Unele le scurtează, altele le port ca rochie, cu nasturii închiși până în zona bustului, sau deloc, iar, dacă vrei să ascunzi imperfecțiunile legate de vârstă din zona decolteului, există alte metode de a o face elegantă. Așa că, dacă îți plac, poartă-le! 

Lanțul

Este clar că nu se mai poartă mărgelele. Locul lor a fost ocupat de lanțuri. Nu contează mărimea, atâta timp cât sunt realizate din materiale decorative, fie o combinație din mai multe lănțișoare subțiri cu pandantive, acestea pot fi articole exagerat de mari.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net