A întrerupt curentul electric în tot satul pentru a-și întâlni pe ascuns iubitul. Într-un final, s-au căsătorit

Cu siguranță dragostea nu are limite. Mulți ajung să facă lucruri bizare și neașteptate când vine vorba de iubire. Acesta este și cazul unei tinere din India, care, pentru mai mult de o săptămână, în fiecare zi, oprea curentul satului învecinat pentru a își putea vedea pe ascuns iubitul, pâstrând relația secretă față de localnici. Și totuși, în ciuda faptului că au fost prinși și au stârnit furia oamenilor, au ajuns, într-un final, să se căsătorească.

A întrerupt curentul electric în întregul sat, pentru a-și întâlni pe ascuns iubitul / Foto: Pexels
A întrerupt curentul electric în întregul sat, pentru a-și întâlni pe ascuns iubitul / Foto: Pexels

Priti Kumari, o tânără din Bettiah, un sat din districtul West Champaran din Bihar, s-a îndrăgostit nebunește de Rajkumar, un tânăr dintr-un sat rival. Deoarece dorea ca de relația lor să nu știe nimeni, dar voia să își vadă și alesul, Priti a venit cu o idee ciudată. Timp de o săptămână, în fiecare seară, întrerupea curentul în întreg satul pentru a-și întâlni iubitul în întuneric, fără ca cineva să-i vadă împreună.

Nu e deloc surprinzător faptul că acest lucru a creat oportunități perfecte pentru hoți și localnicii au apelat de nenumărate ori la compania de electricitate pentru a-și repara rețeaua, dar reprezentanții acesteia nu găseau niciodată problema.

„Priti obișnuia să întrerupă electricitatea satului în fiecare noapte, din cauza căreia au fost raportate multe furturi în sat. Am fost tulburați de acea fată”, a declarat un sătean, Govinda Chaudhary, potrivit IndiaToday.

Cum i-a venit ideea tinerei de a opri curentul

Nimeni nu a putut înțelege ce se întâmplă, asta până când, într-o noapte, câțiva dintre localnici au stat de pază în sat și i-au prins pe Rajkumar și Priti împreună. Un videoclip, devenit viral pe rețelele de socializare, îl arată pe tânăr cum este bătut cu bastoane de sătenii furioși, iar iubita lui încearcă disperată să îl salveze. Potrivit presei locale, el a reușit să scape și apoi s-a răzbunat pe atacatori cu ajutorul prietenilor din satul său.

În cele din urmă, pentru a evita alte violențe și pene de curent, oamenii din cele două sate au decis că tânărul cuplu ar trebui să se căsătorească, așa că nunta lor a fost oficializată la un templu local. Putem spune că îndrăgostiții au avut parte de ceea ce și-au dorit. Și totuși, cum i-a venit ideea lui Priti de a-și păstra relația secretă oprind curentul întregului sat?

Ei bine, se pare că a fost, de fapt, inspirată de ideea unui electrician indian care a ajuns pe prima pagină a ziarelor anul trecut pentru că a tăiat curentul electric în satul său natal pentru a-și întâlni prietena în secret.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net